Başkan Şahin Ladik'de Sorunları Dinledi

Başkan Şahin Ladik'de Sorunları Dinledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin, ilçemize gelerek Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı’yı makamında ziyaret etti.

A+A-

İlçenin genel durumu, ilçede devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkından Başkan Özbalcı’dan bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, makamda kısa bir toplantı gerçekleştirerek, Ak Parti Ladik İlçe Teşkilatı ve muhtarlarla bir araya geldi. Makam ziyaretinin ardında Başkan Şahin,  Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ve beraberindekilerle öğle namazını eda etmek için Avcı Sultan Merkez Cami’ne geçtiler. Namaz sonrası Başkan Şahin ve beraberindekiler ilçede bulunan esnaflara kolaylıklar ve bol kazançlı günler dileyip, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Başkan Şahin’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özbalcı, son derece mutlu olduklarını ifade ederek: "Şehrimize hizmet götürmek boynumuzun borcu. Bizler bu halka hizmet etmek üzere bu göreve layık görüldük. Bu görevde olduğumuz sürece bizlere emanet edilen makamın hakkını vermek zorundayız. Allah'ın izniyle bugüne kadar hep sorumluluk bilinci ile hareket ettik ve güzel işler ortaya çıkardık. İnşallah bundan sonra da çalışmalarımızı artarak devam ettireceğiz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte daha güzel işler yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin’in bu ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ederim" dedi.

Başkan Şahin ise gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Ladik halkına ve Başkan Özbalcı’ya teşekkür etti.

baskan-sahin-ziyaret-3-ekim-2018-(1).jpgbaskan-sahin-ziyaret-3-ekim-2018-(2).jpgbaskan-sahin-ziyaret-3-ekim-2018-(3).jpgbaskan-sahin-ziyaret-3-ekim-2018-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.