BAŞKAN ŞAHİN KALDIRIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ŞAHİN KALDIRIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Hava şartlarının düzelmesiyle Bafra Belediyesi kaldırım çalışmalarına yeniden başladı. İshaklı Mahallesi’nde devam eden kaldırım çalışmalarını başkan Şahin yerinde inceledi.

A+A-

İshaklı Mahallesi Bandırma Sokakta çalışmaları takip ederken vatandaşlarla da sohbet etti. Mahalle sakinleri yürütülen kaldırım çalışmaları nedeni ile Başkan Şahin’e teşekkür etti.

 

Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Şahin şu açıklamalarda bulundu: “Bir süre önce Yaka, Büyükcami, Cumhuriyet, Kemalpaşa, Mevlana ve pek çok mahallemiz ile Devlet Hastanesi mevkiinde asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık.  Şimdi ise İshaklı Mahallemizde kaldırım çalışmaları başlattık. Hava şartlarına göre bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Asfalt çalışmaları da yapacağız. Yaz mevsiminde bu çalışmalarımız yoğunlaşacaktır. Halkımızın bildiği gibi ilçemizde yaklaşık 5 yıldır doğal gaz çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar sırasında 250 kilometre hat döşendi. Asfalt ve kaldırımlarımız bozuldu. Halkımız zahmet çekti. Bununla birlikte doğalgaza kavuştuk. Bafra’mız da 400 kilometre yol var. Yeni mahalle olan köylerimizde de 2600 kilometre yol var. Toplam 3.000 kilometre yola sahibiz ve bu yaklaşık 4 kere İstanbul mesafesidir. 3.000 kilometre yolda hem alt yapı çalışmaları hem asfalt ve kaldırım çalışmaları yapmak ve bunları tamamlamak, 2 yoğun kar yağışında da yaşadık karla mücadele etmek gerçekten çok zordur. Eksiklikler oluyor. Buna yıllarca tüm bütçemizi harcasak yetişemeyiz. Bu gerçeğe rağmen biz tüm imkânlarımızla hizmet etmeye çalışıyoruz.  İnsanlarımızın isteklerine ise samimiyetle saygı duyuyorum. Onlar da yolunu, kaldırımını ve alt yapısını istiyor. Onlar kadar ben de istiyorum. Çünkü halkımıza hizmet ettiğimiz zaman ben de mutlu oluyorum. Doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yollarımızın % 80’ni yaptık. 2013 ve 2014 yıllarında 20 – 25 yılda yapılan asfalttan daha çok asfalt yaptık. Eksiğimiz elbette var.  Bunları tamamlamak için çalışacağız. Ben halkımızın anlayışına desteklerine çok teşekkür ediyorum.”

kaldirim-ishakli-(1).jpgkaldirim-ishakli-(4).jpgkaldirim-ishakli-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.