BAŞKAN ŞAHİN: İNSAN MERKEZLİ BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ

BAŞKAN ŞAHİN: İNSAN MERKEZLİ BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin okullara olan ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Şahin bu ziyaretlerde okul müdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerle buluşuyor.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İsmet İnönü İlkokulu ile İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

 

Başkan Şahin ziyaretlerinde öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet etti ve fikir alış verişinde bulundu. Başkan Şahin’i İsmet İnönü İlkokulu ziyaretinde okul müdürü Şerafettin Şahin karşıladı. Başkan Şahin’in ziyaretlerine Bafra Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman’da katıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, buluşmalarda ilçeye yapılan yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgiler vererek şunları söyledi: “Daima halkımızın içindeyiz. Toplumumuzun her kesimi ile birlikte oluyoruz. Bazen okullarımızda öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle, bazen esnaflarımızla, bazı zamanlar ise sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz ve odalarımızla birlikte oluyoruz. Kısacası halkımızın sürekli içindeyiz. Yapılanları paylaşıyoruz, talepleri dinliyoruz. İstişarelerde bulunuyoruz. Hemşerilerime ilgi ve destekleri için, samimi duyguları ve önerileri için çok teşekkür ediyorum. Tüm bu ziyaretlerimiz katılımcı demokrasinin örnekleridir. İnsan merkezli belediyeciliktir. “ dedi

 

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “Okullarımızda tiyatro etkinlikleri düzenledik. Öğrencilerimize “Ayla” filmini izlettik. Bunlar sanatımıza katkıdır. Binlerce öğrencimize ulaştık. Okul bahçelerimizde peyzaj çalışmaları yaptık. Bu çevreciliğe katkıdır. Öğrencilerimizle sohbetler ettik. Bu geleceğimize verdiğimiz önemdir. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu insanımıza verdiğimiz değerdir. Çalışmaları yerinde inceliyoruz, çalışanlarımıza kolay gelsin diyoruz. Bu muhtarlarımıza ve çalışan personelimiz ile emeklerine gösterdiğimiz saygıdır. Sivil toplum kuruluşlarımızla bir ve beraber oluyor, faaliyetlerine destek veriyoruz. Bu ortak akılla ve ilçemizin yönetim kademelerinde yer alan insanlarımıza gösterdiğimiz hassasiyetimizdir. Kısacası tüm bunlar Bafra’mıza ve insanımıza verdiğimiz yüksek değer ve sevgidir. Birlik ve beraberliğimiz için gösterdiğimiz önemidir.“ dedi.

ibn-i-sina-(1).jpgibn-i-sina-(2).jpgibn-i-sina-(3).jpgismet-inonu-ilkokulu-(1).jpgismet-inonu-ilkokulu-(2).jpgismet-inonu-ilkokulu-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.