BAŞKAN ŞAHİN: “HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ ”

BAŞKAN ŞAHİN: “HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ ”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, okul ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Şahin, okul idarecileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulunuyor, öğrencileri kucaklıyor.

A+A-

Son olarak Altınyaprak İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Şahin, Bafra için düşündüğü ve uygulamada olan 5 ANA HEDEF’i anlattı.

Başkan Zihni Şahin’i yaptığı ziyarette okul müdürü Hacı Avcı, okul idarecileri ve öğretmenler karşıladı. İlk olarak Altın Yürekli Çocuklar Anasınıfını ziyaret eden Başkan Şahin, minik öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Okul Müdürü Hacı Avcı, burada Başkan Şahin’e okulun genel durumu hakkında bilgiler vererek, ziyareti nedeni ile teşekkür etti. 

Başkan Şahin, belediye hizmetleri hakkında bilgi verirken Bafra için belirlenen öncelikli 5 ANA HEDEF hakkında açıklamalar yaptı, Bafra Belediyesi olarak eğitime yapılan katkılardan bahsetti.

Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasında şunları söyledi: “Bafra’mız için 5 ANA HEDEF belirledik. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gittiğimiz her yerde, ziyaretlerimizde, toplantılarımızda bu 5 Hedefimizi anlatıyor, istişarelerde bulunuyoruz. İlçemizin geleceği için çok önemli olan bu hedeflerden biri Turizm başlığıdır. Bu konuda ilçemizde çok fazla turizm değeri var. Asar Kale, Kaya Mezarları, Baraj Gölleri, Tepen Deliği, İkiztepe Höyüğü, Deniz Feneri ilk aklımıza gelen turizm değerlerimizden. Daha birçok turizm değerimiz ve doğa güzelliklerimiz var. Kuş Cenneti başlı başına bir değer. İşte bu değerlerimizi en iyi şekilde değerlendirmek ve eksikliklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Bu konuyla bağlantılı olarak eğitim ve öğretime devam eden Turizm Fakültesi’nin Bafra’da olması da ilçemiz için büyük bir kazançtır. Halen yapımı devam eden İşletme Fakültesi binası da bitmek üzere. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak eğitim ve öğretime kazandırılacak ve Üniversiteleşme hedefimize katkıda bulunacak. Burada bir kez daha hayırsever Aşcı ve Arslan ailelerine Bafralılar adına çok teşekkür ediyorum.

Hedeflerimiz arasında Sanayi, Tarım ve Kentleşme başlıkları da bulunuyor. Bu başlıklar üzerinde de büyük gayretler sarf ediyoruz. Odalarımız, sivil toplum kuruluşları ile birlikte hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Bafra Karma ve Medikal OSB ilçemiz için büyük bir katma değer oluşturmakta. Medikal ve Sera OSB’ler ile inşallah hem Bafra’mızın istihdam sorunu çözeceğiz hem de ilçemize büyük bir ekonomik katkı sağlamış olacağız.” dedi.

Konuşmasının sonunda öğretmenlerin görüşlerini de alan Başkan Şahin, kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlatarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

altinyaprak-ilkokulu-(8).jpgaltinyaprak-ilkokulu-(6).jpgaltinyaprak-ilkokulu-(5).jpgaltinyaprak-ilkokulu-(4).jpgaltinyaprak-ilkokulu-(3).jpgaltinyaprak-ilkokulu-(2).jpgaltinyaprak-ilkokulu-(1).jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.