BAŞKAN ŞAHİN DEMOKRASİ KAHRAMANLARINA İKRAMLARDA BULUNUYOR

BAŞKAN ŞAHİN DEMOKRASİ KAHRAMANLARINA İKRAMLARDA BULUNUYOR

15 Temmuz FETÖ darbesinin duyulmasıyla Bafra halkı meydanlara indi. Bafra halkının Meydanlarda ki demokrasi nöbeti 13 gündür devam ediyor.

A+A-

İhanet darbesinin olduğu 15 Temmuz gecesi Bafra Belediye Başkanı çektiği mesajla tüm Bafralıları meydanlara davet etmiş ve binlerce Bafralı, millet iradesi ve demokrasiye çıkmak için sokaklara dökülmüştü. Başkan Şahin, toplanan binlerce Bafralıya saat 23.00 gibi yaptığı konuşmada “Millet iradesine, demokrasiye, Cumhurbaşkanına, Başbakana ve seçilmiş hükümete sahip çıkacaklarını ilan ederek bu ihanete kalkışanların sabaha kadar etkisiz hale getirileceğini söylemiş, Başkan Şahin’in dediği aynen çıkmış ve darbeciler etkisiz hale getirilmişti.”

 

Binlerce Bafralı 15 Temmuz akşamından bugüne kadar önce Atatürk Bulvarı’nda daha sonra da yeni Kent Meydanı’nda demokrasi nöbetini sabaha kadar sürdürmeye devam ediyor. Demokrasi Nöbetinde yatsı namazı cemaatle Kent Meydanı’nda kılınıyor, Kuran-ı Kerim tilaveti yapılıyor, ilahiler şiirler okunuyor, birbirinden değerli hatipler konuşmalar yapıyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, demokrasi nöbetinin daha sağlıklı devam etmesi ve vatandaşların rahatlığı için ilk günden itibaren Kent Meydanı’nda büyük bir sahne ve ses düzenleri, sinevizyon ve seyyar tuvaletler kurdurdu. Yine Bafra Belediye Başkanının talimatlarıyla demokrasi nöbetine katılan Bafralılara, ayran, su, nohutlu pilav, çorba, bulgur pilavı ve kavurmalı pilav dağıtımı yapılarak vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor.

 

Başkan Şahin konu hakkında şu bilgileri verdi: “Bafra halkı ve milletimiz demokrasi kahramanıdır. Milletimiz şehadeti göze alarak vatanı, bayrağı, inançları için meydanlara inmiştir. Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, seçilmiş hükümetimize, millet iradesine sahip çıkmıştır. Bizler de halkımızla beraber sabahlara kadar beraberiz. Bu beraberliğimiz sırasında halkımızın önemli ihtiyaçlarını karşılama gayreti içerisinde oluyor, çeşitli ikramlar yapıyoruz. Milletimizin bu birlik ve beraberliği ile demokrasi, vatan, millet, bayrak sevgisi ve inançlarına sahip çıktığı sürece her engeli aşarız. Bundan sonra da bu birliğimizi korumalıyız. Bir iç savaş çıkartarak devletimizin parçalanması oyununu oynayanların tüm oyunlarını Allah’ın izni ve yardımıyla bozarak bunlara asla müsaade etmeyeceğiz.”

baskan-sahin-demokrasi-kahramanlarina-ikramlarda-bulunuyor.jpgbaskan-sahin-demokrasi-kahramanlarina-ikramlarda-bulunuyor-001.jpgbaskan-sahin-demokrasi-kahramanlarina-ikramlarda-bulunuyor-002.jpgbaskan-sahin-demokrasi-kahramanlarina-ikramlarda-bulunuyor-003.jpgbaskan-sahin-demokrasi-kahramanlarina-ikramlarda-bulunuyor.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.