BAŞKAN ŞAHİN: ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BİLGİ VE TEKNOLOJİ EVİ KURUYORUZ

BAŞKAN ŞAHİN: ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BİLGİ VE TEKNOLOJİ EVİ KURUYORUZ

Bafra Belediyesi önemli bir hizmeti daha hayata geçiriyor.

A+A-

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada “ ilkokul ve ortaokul öğrencilerin yararlanacağı bilgi ve teknoloji evi kurma çalışmalarına başlandığını açıkladı. Bilgi ve Teknoloji evi Alparslan Türkeş Parkının içinde kurulacak.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında şu bilgileri verdi: “ 8 önemli proje ve hizmeti hayata geçiriyoruz. Bunlardan biri bay ve bayan 65 yaşı üstü emekliler ve yaşlılarımız için ikinci Bahar lokalidir. İnşaatına başlandı. İkinci hizmetimiz ise bayanlar sağlıklı yaşam etkinlikleridir. Eski kapalı spor salonumuzda gerçekleşecek. 18 Aralık tarihine kadar müracaatlar alınmakta olup tamamen ücretsizdir. Üçüncü projemiz Bafra Kent Ormanıdır. Ön çalışmalarına başladık. 8 hizmetimiz arasında yer alan dördüncü projemiz ise Bafra Belediyesi Bilgi ve Teknoloji evi projesidir. Alparslan Türkeş Parkı içinde ki binamızda kurulacaktır. Bu projeden ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz faydalanacaktır.” Dedi. 

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “  Bafra Belediyesi Bilgi ve teknoloji evini, sokağın olumsuz ortamından çocuklarımızı güvenli ve kontrollü bir ortamda, ders çalışmalarını; kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını; boş vakitlerini yararlı bir şekilde değerlendirmelerini, sosyal alanda yeteneklerini geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız için kurmaktayız.  Toplumumuzun tüm kesimleri için  “Bir belediyeden daha fazlası var” anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer proje ve hizmetlerimizde kısa bir süre içerisinde hayata geçecektir. Bunları da hemşerilerimizle paylaşacağız.” Dedi.

bilgive-teknoloji-evi--(1).jpgbilgive-teknoloji-evi--(3).jpg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.