BAŞKAN ŞAHİN ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

BAŞKAN ŞAHİN ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Bafra Belediyesinin Doğal gaz hat ve servis bağlantılarının tamamlandığı Emir Efendi Mahallesinde yaptığı asfalt çalışmalarını Belediye Başkanı Zihni Şahin bir kez daha yerinde inceledi.

A+A-

Emirefendi mahallemizde yapılan asfalt çalışmalarından memnun olan vatandaşlarımız bu memnuiyetlerini başkana ifade ettiler. Başkan Şahin’in Ziyareti sırasında ev sahibi olarak mahalle muhtarımız Aşur Yılmaz refakat etti. Başkan mahalle sakinleri ile evlerinin önünde çeşitli sohbetler yaptı.

Başkanın Emir Efendi Mahallesi ziyaretine AK Parti Bafra İlçe başkanı Yurduseven ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Sohbetler toplucu bir arada oturarak devam etti. Başkan Şahin yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Şahin önümüz mübarek Ramazan ayı. Ramazan ayı içerisinde hemen hemen tüm mahallelerimizde halkımızla çok daha fazla olacağız. Bunun programını yapıyoruz. Bu programımız muhtarlarımızla yapacağımız görüşmeler sonucunda netlik kazanacaktır. Bu programlarımız da hem saygıdeğer halkımızın, mahalle sakinlerimizin istek ve önerilerini dinleyeceğiz. Hem de halkımızla bir ve beraber olacağız. Halkımızın mübarek Ramazan Şerif aylarını da şimdiden kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını Yüce ALLAH’TAN niyaz ediyorum.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.