BAŞKAN ŞAHİN: BURADAN İSTANBUL MESAFESİNE KALDIRIM YAPIYORUZ

BAŞKAN ŞAHİN: BURADAN İSTANBUL MESAFESİNE KALDIRIM YAPIYORUZ

Bafra Belediyesi’nin asfalt ve beton yol seferberliğinden sonra kaldırım seferberliği ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet meydanının tamamen yenilenmesiyle birlikte belediye caddesi, Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddesini kapsayacak ol

A+A-

Bafra Belediyesi’nin asfalt ve beton yol seferberliğinden sonra kaldırım seferberliği ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.  Cumhuriyet meydanının tamamen yenilenmesiyle birlikte belediye caddesi, Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddesini kapsayacak olan baskı beton kaldırım çalışmaları sürüyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin beraberinde Belediye Başkan yardımcıları İsmail Kurt,  Fikret Vatansever ve Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlarla sohbet etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yaz döneminde çok yoğun asfalt ve beton yol çalışmaları yaptık. İlçemizin bu konuda ki problemlerini oldukça azalttık. 2018-2020 yıllarını kapsayacak beton yol ve asfalt çalışmalarını planladık. Kaldırım çalışmalarımız ise devam ediyor. Cumhuriyet Meydanımızı tamamen yeniledik. Bitkilendirme çalışmalarına başladık. Belediye caddemizden itibaren de Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddelerimizi kapsayacak şekilde baskı beton kaldırım ve yol çalışmalarımızı başlattık. Sadece ilçe merkezimizde 400.000 metre yol bulunuyor. Karşılıklı düşündüğümüzde ise bu 800.000 metre ediyor Tüm bu mesafelerde dikey ve yatay doğal gaz kazısı yapıldı.  Bu mesafe buradan İstanbul demektir. Mevcut yollarımızda, kaldırımlarımızda bozuldu. Bize hep kaldırım yapıyorsunuz yol yapıyorsunuz diyen arkadaşlarımız oluyor. Arkadaşlarımız doğru diyorlar. Çünkü buradan İstanbul mesafesine kaldırım döşüyoruz. Buradan Ankara mesafesine asfalt yol yapıyoruz. Bu nedenle ağırlığımız asfalt ve kaldırım yapmak olmuştur. Çok şükür hemşerilerimin destekleriyle ve personellerimizin özverili çalışmaları ile 9 yılda 30 yılda yapılandan daha çok asfalt, kaldırım ve beton yol yaptık. Tüm bunlarla birlikte hem bunların tesislerini kurduk hem de araçlarını alarak Bafra’mıza kazandırdık. Hemşerilerime destek ve hoşgörüleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

belediye-1-006.jpgbelediye-2-004.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum