BAŞKAN ŞAHİN BİRLİK VE BERABERLİKLE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

BAŞKAN ŞAHİN BİRLİK VE BERABERLİKLE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Samsun Büyük-şehir Belediye Başkanı Zihni Şahin AK Parti il danışma toplantısında yaptığı konuşmada siyasi nezaketin bir kez daha en güzel örneğini göstererek şunları söyledi:

A+A-

 “ Büyükşehir ve ilçe Belediyelerimizde belediye başkanlığı için aday adayı olmak her arkadaşımızın demokratik hakkıdır. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Parti içi mücadele partimize asla zarar vermemelidir. Birlik ve beraberlik içerisinde yürümeliyiz” dedi. Başkanı Zihni Şahin’in konuşması büyük alkış aldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Büyükşehir Belediyesi olarak önemli alanlarda planlı ve çok yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızı milletvekillerimiz, il başkanlığımız, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte dayanışma içinde sürdürüyoruz. 31 Martta yapılacak olan seçimler içinde 5 Kasım tarihinde aday adaylığı süreci başlamıştır. Bu süreçte hepimiz birlik ve beraberlik içinde olacağız. Samimi olacağız. Birlik ve beraberliği, partimizin menfaatlerini esas alacağız. Bugün olacak olan en ufak yanlış bir sözün, eleştirinin ve çalışmanın seçim sürecinde önümüze çıkacağını unutmamalıyız. Bunlar partimize zarar verir. AK Parti ailesi olarak buna müsaade edemeyiz. İl başkanlığımız, kadın ve gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız, mahalle başkanlarımız, sandık kurulu üyelerimiz, müşahitlerimiz, meclis üyelerimiz ve tüm arkadaşlarımızla beraber birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız ve başarıya ulaşacağız. Büyükşehir ve ilçe Belediyelerimizde belediye başkanlığı için aday adayı olmak her arkadaşımızın demokratik hakkıdır. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Parti içi mücadele partimize asla zarar vermemelidir. Birlik ve beraberlik içerisinde yürümeliyiz. Bu şekilde yürüyeceğimize e şüphem yoktur. Toplantımızın Samsunumuza, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını Yüce ALLAH’TAN niyaz ediyorum. Dedi.

Toplantıya AK parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, İl Başkanı Hakan Karaduman, ilçe belediye Başkanları, ilçe başkanları, kadın ve Gençlik kolları başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları, müşahitler, sandık kurulu üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti ailesi mensupları katıldı.

baskan-sahin-birlik-ve-beraberlikle-basariya-ulasacagiz--2.jpgbaskan-sahin-birlik-ve-beraberlikle-basariya-ulasacagiz--6.jpgbaskan-sahin-birlik-ve-beraberlikle-basariya-ulasacagiz--8.jpgbaskan-sahin-birlik-ve-beraberlikle-basariya-ulasacagiz--9.jpgbaskan-sahin-birlik-ve-beraberlikle-basariya-ulasacagiz--22.jpgbaskan-sahin-birlik-ve-beraberlikle-basariya-ulasacagiz--55.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.