BAŞKAN ŞAHİN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR

BAŞKAN ŞAHİN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR

Geçtiğimiz günlerde görevi sırasında yaşadığı kazada hayatını kaybeden Şehit Oktay Uçar için, Hacınabi mahallesi Yaman Sokakta bulunan evinin önünde Kuran-ı Kerim ve mevlit okundu.

A+A-

Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Garnizon Komutanı Üst Teğmen Hakan Arıkan, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Samsun Özel Harekât amir ve polisleri, subay ve ast subaylar, Bafra İlçe emniyet Müdürlüğüne ait çok sayıda polis, aile yakınları, komşuları ile en son kaybettiğimiz Uzman Onbaşımız Orçun Yılmaz’ın aile fertleri ve vatandaşlarımız katıldı. Okunan Kuran-ı Kerim, mevlid-i Şerif ve ilahilerden sonra Bafra ilçe Müftümüz İsmail Çiçek dua yaptırdı. Program boyunca Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şehidimizin babası İzzet Uçar ile birlikte oldu.

Başkan Şahin program sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: Her gün ülkemizin çeşitli yerlerine ateş düşmektedir. Bafra’mıza da iki ateş düştü. Her gün yeni acılar yaşıyoruz. Ülkemizi bölmek, milletimizin huzurunu bozmak, kardeşliğimize zarar vermek isteyen emperyalizmin uşaklığını yapanlara karşı devlet ve millet olarak birlik ve beraberliğimizi bozmadan dim dik ayakta durmaktayız. Milletimizin kardeşliğini, asalet ve yüksek vasıflarını hala anlayamamış olanlar bu hainliklerinden sonuç alacaklarını sanma yanılgısı içindedirler. Bu bölücü hain odaklar, uyuşturucu ile beslenen, kan emici PKK terör örgütü Devletimizin ve milletimizi gücü karşısında ezilmeye ve yok olmaya mahkûmdur. Biz bu vatan topraklarımızın kardeşlik, sevgi, saygı ve barışın yeşerdiği ve hiç solmayacağı yerler olmasını arzu ediyoruz. Ama milletimizin güçlenmesini, refahının artmasını, ülkemizin her geçen gün ilerlemesini istemeyenler devreye girmektedir. Bu oyunları hep birlikte bozacağız.

Başkan Şahin açıklamalarına şöyle devam etti. Bugün burada bir kez daha andığımız, bir kez daha acısını yaşadığımız şehidimiz Özel harekat polis memuru merhum Oktay Uçar’ı rahme ve şükranla anıyorum. Başta şehit babası İzzet Uçar’a aile fertlerine, sevenlerine, hemşehrilerime ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Aynı şekilde son olarak kaybettiğimiz Orçun Yılmaz ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm şehit ailelerimize ve milletimize başsağlığı diliyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Şehitlerimizin isimlerini yaşatmak için de üzerimize düşen her görevi yerine getireceğiz.

sehit-polis-oktay-ucar-mevlid-(1).jpgsehit-polis-oktay-ucar-mevlid-(2).jpgsehit-polis-oktay-ucar-mevlid-(3).jpgsehit-polis-oktay-ucar-mevlid-(4).jpgsehit-polis-oktay-ucar-mevlid-(5).jpgsehit-polis-oktay-ucar-mevlid-(6).jpgsehit-polis-oktay-ucar-mevlid-(7).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.