BAŞKAN ŞAHİN BAL VE BETTY’NİN ÇOCUK OYUNCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ŞAHİN BAL VE BETTY’NİN ÇOCUK OYUNCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Çekimleri Bafra’da yapılan Bafra Belediyesi tarafından desteklenen, Bafra Kaymakamı Halis Aslan’ın ilgi gösterdiği ve yardımcı olduğu,

A+A-

BAL ve BETTY filminin çekimleri tamamlandı. Çekimlerin tamamlanmasının ardında öğretmen evinde filmde oynayan 20 Bafralı çocuk ve aileleri ile Bafra Kaymakamı Halis Aslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve filmin yönetmen ve ekiplerinin katıldığı bir toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıda Filmin yönetmeni Fedai Çakır desteklerinden dolayı Bafra Belediye Başkanına teşekkür etti. Oyuncu Göknur Paslı ve Yeliz Ateş tarafından 6-12 yaş grubunda 20 Bafralı çocuğumuza özel eğitim verildi. Filmin başrollerinde ise Bafralı çocuklarımız oynadı. Bafra Belediyesi tarafından çocuklarımıza teşekkür belgesi ve hediye verildi. Hediyelerin takdimleri Bafra Kaymakamı Halis Aslan ve Başkan Şahin tarafından verildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Dün akşam 1,5 saat Bafra’mızın tanıtıldığı bir program ulusal televizyonlarda yayınlandı. Bir aydır ise BAL ve BETTY filmi Bafra’mızda çekiliyordu. Biz tamamen iyi niyetle ve Bafra’mız için bu çalışmaya destek verdik. 20 çocuğumuz oyunculuk eğitimi aldı ve filmde oynadı. Hepsini ve değerli ailelerini kutluyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Bafra’mız için her zaman her yerde olmaya devam edecek ve destek vereceğim. Söz konusu Bafra ise her konuda var olmaya devam edeceğim. Çocuklarımıza eğitim veren sanatçılarımıza, filmin yönetmenine, ekibine ve duyarlılıkları ve yardımları için Bafralı hemşerilerime teşekkür ediyorum.

baskan-sahin-bal-ve-betty’nin-cocuk-oyunculariyla-bir-araya-geldi---(31.08.2015)-(1).jpgbaskan-sahin-bal-ve-betty’nin-cocuk-oyunculariyla-bir-araya-geldi---(31.08.2015)-(2).jpgbaskan-sahin-bal-ve-betty’nin-cocuk-oyunculariyla-bir-araya-geldi---(31.08.2015)-(3).jpgbaskan-sahin-bal-ve-betty’nin-cocuk-oyunculariyla-bir-araya-geldi---(31.08.2015)-(4).jpgbaskan-sahin-bal-ve-betty’nin-cocuk-oyunculariyla-bir-araya-geldi---(31.08.2015)-(5).jpgbaskan-sahin-bal-ve-betty’nin-cocuk-oyunculariyla-bir-araya-geldi---(31.08.2015)-(6).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.