BAŞKAN ŞAHİN BAFRA İÇİN ELLERİ İLE NOKUL DAĞITTI

BAŞKAN ŞAHİN BAFRA İÇİN ELLERİ İLE NOKUL DAĞITTI

22-24 Eylül tarihlerinde SAMKON tarafından organize edilen 'Samsun Tanıtım Günleri' programına katılan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin elleri ile Nokul-Lokum dağıttı.

A+A-

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yeni Kapı Miting Alanında düzenlenen “Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri” programına katılan Bafra Belediyesi, Bafra ve ürünlerini tanıttığı standı ile yine programın gözdelerinden oldu.

Bu yıl Yenikapı’da düzenlenen ve Samsunluların ziyaret ettiği fuarda Bafra belediyesi standında misafirleri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin karşıladı. Şahin gelen ziyaretçilere elleri ile Bafra’nın meşhur tatlarından Nokul ve Lokum ikram etti.

Başkan Şahin, “Bafra için elimizden geldiğince güzel şeyler yapmayı kendimize görev edindik. Şehir içinde ve dışında Bafra için mücadele etmek bana haz veriyor. Bugün burada 'Samsun Tanıtım Günleri'ne katıldık ve gelen misafirlerimize lezzetlerimizi ikram ediyoruz. Bafra her yönüyle artık Türkiye’de bilinecek noktaya gelmiştir. Bundan sonra Bafra’nın önü açılmıştır.”

baskan-sahin-bafra-icin-elleri-ile-nokul-dagitti.jpegbaskan-sahin-bafra-icin-elleri-ile-nokul-dagitti-001.jpegbaskan-sahin-bafra-icin-elleri-ile-nokul-dagitti-002.jpegbaskan-sahin-bafra-icin-elleri-ile-nokul-dagitti-003.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.