BAŞKAN ŞAHİN ARAÇ SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN ŞAHİN ARAÇ SÖZÜNÜ TUTTU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Belediyesine 5 adet damperli kamyon, 5 adet mini temizleme ve 2 adet yol temizleme süpürge aracı olmak üzere toplam 12 adet araç alacaklarını açıklamıştı.

A+A-

 Başkan Şahin verdiği sözü kısa zaman içerisinde tutarak 5 adet damperli kamyonu alarak Bafra’ya getirdi.

Araçlar belediye önünde sergilendi. Bu süreçte ise araçların trafik işlemleri yapılmaya başlandı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Tarım Müdürü Nail Kırmacı, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Güney, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Öztürk Erdin, Bafra bürokrasisi, oda ve dernek başkanları alınan yeni araçlar içinde hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “12 yeni araç alacağımızı hemşerilerime söz vermiştim. Bu yeni araçlar ile genişleyen hizmet alanımızda daha fazla hizmet imkânı bulacağız. Araçlarımızdan 5 adet damperli kamyon ilçemize geldi. Bu araçlarımız özellikle fen işleri bünyemizde asfalt, çakıllama, yol açımları, hafriyat gibi alanlarda daha hızlı ve verimli hizmet etme imkânı kazandıracak. 5 adet mini temizleme aracı ve 2 adet de yol süpürme ve temizlik aracı gelecek. Araç filomuzu ve kapasitemizi 8 yılda % 80 oranında yeniledik ve artırdık. Asfalt ve kaldırım çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. 3 mahallemizde içme suyu ve arıtma problemi vardı. Onlarla ilgili çalışmalar da yapılıyor. Sedde projemiz başladı. Milletimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Makamlar gelip geçicidir, hizmetler kalıcıdır. Bulunduğumuz makamlar mütevazı bir anlayış ile milletimize hizmet etmek için vardır. Buna uygun davranmaya devam edeceğiz. Valimize, milletvekilimize, büyükşehir belediye başkanımıza, kaymakamımıza,  AK Parti Bafra İlçe başkanımıza, İl emniyet, il tarım, il milli eğitim ve il sağlık müdürlerimize, büyükşehir bürokratlarımıza Samsun ve Bafra Bürokrasimize, Oda ve dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza, basını mensuplarımıza ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.”

 

Vali Kaymak, kaymakamlık ve belediye ziyareti sonrası şehir turu atarak incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.