BAŞKAN ŞAHİN 9 YILDIR HEP AYNI

BAŞKAN ŞAHİN 9 YILDIR HEP AYNI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 9 yıldır halkın içinde olmaya, ziyaretler yapmaya, her meslek grubundan insanlarla, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile beraber olmaya devam ediyor.

A+A-

Başkan Şahin, Büyük Pazar esnafını AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı, ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş ve belediye meclis üyesi Ümit Sezgin ile birlikte bir bir ziyaret etti. Ziyaretlerde mahalle muhtarı Bülent Ersin heyete eşlik etti. Ziyaret sırasında çevre duyarlılığını anlatan belediye broşürü de dağıtıldı.

AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada ”Büyük pazarımız adı gibi büyük bir yerimizdir. Geçtiğimiz haftalarda ziyaret etmiş fakat tüm esnaflarımıza uğrayamamıştık. Sözümüzü tutarak ziyaretlerimizi tamamlamaya çalıştık. Ayrıca Pazarcılar odamızı ziyaret ettik. Ülkemiz Suriye’de ki terör yuvalarını temizlemek için Afrin’de çok önemli bir operasyon başlattı. Ziyaretlerimizde halkımızın kahraman Mehmetçiklerimize dualarını gördük hep beraber amin dedik. Yüce Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Hemşerilerimize, odamıza ve muhtarımıza ve aziz milletimize çok teşekkür ediyorum.“ dedi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Halkımızla her zaman beraber oluyoruz. Bu ziyaretimizde hem Pazar yeri esnafımız hem de pazarcılar oda başkanımız Hüseyin Topuz beye ziyaretler yaptık. Afrin’de Mehmetçiklerimiz çok önemli bir operasyon yapmaktadır. Ülkemizin güvenliği için her türlü mücadele yapılmaktadır. Millet olarak duamız kahraman askerlerimiz içindir. Bafralı hemşerilerimize ve aziz milletimize, Pazarcılar odamıza ve muhtarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Milletvekilimiz ve Bafralı hemşerimiz Orhan Kırcalı, her zaman Samsun’a ve ilçelerimize gelmektedir. Bafra’ya sürekli geliyor ve her gelişinde mutlaka halkımıza ziyaret programları yapmaktayız. Büyük Pazar esnaflarımızı ve Pazarcılar oda Başkanı Hüseyin Topuz beyi  ziyaret ederek, sohbetlerde bulunduk. Hemşerilerimize, mahalle muhtarımız Bülent Ersin’e ve odamıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin teröre ve baskılara boyun eğmeyeceğini Afrin operasyonu ile tüm dünyaya bir kez daha gösterdik. Milletimiz ülkemizin güvenliği söz konusu olunca siyasi düşüncelerini bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu bir kez daha göstermiştir. Dualar birlikte aminler birliktedir. Aziz milletimize şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum.  Yüce Rabbim kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

pazaryeri-(1).jpgpazaryeri-(3).jpgpazaryeri-(4).jpgpazaryeri-(5).jpgpazaryeri-(6).jpgpazaryeri-(7).jpgpazaryeri-(8).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.