BAŞKAN ÖZBALCI’YA LADİK ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

BAŞKAN ÖZBALCI’YA LADİK ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ladik Ülkü Ocakları’nın uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek için

A+A-

"Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" sloganıyla başlattığı futbol turnuvasının tamamlanmasının ardından, Ladik Ülkü Ocakları İlçe Başkanı İsmail Kökden, Ülkü Ocakları Yönetim Üyeleri; Fatih Başoğlu ve İsa Özcan ile birlikte Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Gençlerin bağımlılık oluşturan zararlı alışkanlıklar yerine spora yönelmesini amaçladıklarını ifade eden Ocak Başkanı Kökden, “Türk gençliğini uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele başlattık. Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı gençlerimizi korumak en büyük vazifemizdir. Türk Milleti’nin geleceğinin teminatı olan gençlerimizi uyuşturucu belasından uzak tutmak için Ülkü Ocakları tarafından projeler ve çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalardan biride ilçemizde düzenlediğimiz "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" sloganıyla başlattığımız futbol turnuvası projesiydi. Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı da projemize destek çıkarak, Ladik Belediyesi’nin spor tesislerini bizlere açtı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. “diyerek Başkan Özbalcı’ya teşekkür plaketini takdim etti.

Belediye Başkanı Selim Özbalcı da ziyaretlerinden dolayı Ladik Ülkü Ocakları yönetimine teşekkür ederek, “Gençliğimize ne kadar değer versek azdır. Zira aziz vatanımız ve asil Türk Milleti sağlam bir şekilde gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Geleceğini düşünen toplumların, gençliğe gereken önemi vermesi ve onları yarınlara en iyi biçimde hazırlaması gerekmektedir. Bizlerde Ladik Belediyesi olarak gençlerimizin istikbali için yapılan bu projeyi destekleyip, imkanlarımızı onlar için kullandık. İsmail kardeşimize ve futbol turnuvasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu tür çalışmaların içinde her zaman olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.