BAŞKAN ÖZBALCI’NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ÖZBALCI’NIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

A+A-

 Onbir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Ladik’te birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade eden Başkan Özbalcı, tüm hemşerilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Özbalcı mesajında; “Bolluğun ve bereketin, huzurun ve güvenin yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı mübarek Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı ve bayramlar, ülkemizin ve milletimizin bütünlüğü için çok önemli günlerdir. Çok şükür bu yıl da şehrimizde birlik ve beraberliğimizi bir kez daha gösterip, Ramazan ayını huzur içinde tamamladık. Bir ay boyunca vatandaşlarımızla kucaklaştık. Kıymetli hemşerilerimle iç içe, birlik, beraberlik içerisinde iftar sofralarında buluşup,  çok güzel ve anlamlı bir Ramazan yaşadık. Rabbim inşallah tekrar ağız tadıyla sağlıklı, huzurlu bir şekilde herkesi sevdikleriyle yeni bir Ramazan ayına ulaştırır.

Bu vesileyle, başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum.dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.