BAŞKAN ÖZBALCI YÜKSEKOKULUN MÜJDESİNİ ALDI

BAŞKAN ÖZBALCI YÜKSEKOKULUN MÜJDESİNİ ALDI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ilçede yapılması planlanan meslek yüksekokulunun değerlendirmesini yapmak ve son durumunu öğrenmek için

A+A-

 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'i ziyaret etti.

 

Yüksekokulun akıbeti hakkında bilgi almak için yapılan ziyarete Başkan Özbalcı'nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Engin Tok, OMÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Başkanı Zafer Dilmen, Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Belediye Meclis Üyesi Celal Tuzcu ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şahin Örnek'te katıldı.

 

Yapılan görüşme neticesinde Özbalcı, Rektör Bilgiç'in ilgili bakanlık ile görüştüğünü, yüksekokul için gerekli dosyaları bakanlığa ulaştırdıklarını ve yatırım programına alındığını ifade ettiğini dile getirdi. 

 

En yakın zamanda Ladik Meslek Yüksekokulu'nun inşaatına devam edileceği müjdesini alan Başkan Özbalcı, "İlçemizin hayali olan yüksekokulu İnşallah çok kısa zamanda Ladik'e kazandıracağız. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sait Bilgiç bu güzel haberlerle bizleri çok mutlu etti. Yüksekokul ilçemize büyük bir değer katacak. Ladik'e gönül veren herkes işbirliği içerisinde bu okulun yapılması için büyük gayret gösterdi. İlçemiz için hayırlı olacak bu projede emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.