BAŞKAN ÖZBALCI SPOR MERKEZİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN ÖZBALCI SPOR MERKEZİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Belediyespor’un önemli isimlerinden Hasan Vehbi Bayraktar’ın eşi Duygu Bayraktar tarafından ilçemize kazandırılan spor merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

A+A-

Adını Ladik Belediyespor alt yapısından yetişen, yıllardır kulübün 10 numaralı formasını terleten emektar futbolcusu Hasan Vehbi Bayraktar’dan alan V10 Sport Center’in açılışına; İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Kemal Kaplan Huzurevi Müdür V. Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz, Başpehlivan Fatih Atlı, Ladik Belediyespor teknik ekibi ve futbolcuları ile Bayraktar çiftinin yakınları ve arkadaşları katıldı.

Kurban kesiminin ardından yapılan dualarla açılışı gerçekleşen spor salonu, davetlilere ve vatandaşlara tanıtıldı. Salonu gezerek spor aletlerinde performans denemesi yapan Başkan Özbalcı, Bayraktar çiftine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Ladik’te değişim ve dönüşüm yaşanıyor. İlçemizde bu zamana kadar yapılmamış ve yapımı geciken hizmetler, vatandaşlarımıza sunuluyor. Ladik Belediyesi olarak biz, bir yandan hizmetleri ilçeye getirirken, bir yandan da girişimcilere destek oluyoruz. Çünkü Ladik’in gelişmesine hep beraber katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Bugün de burada ilçemizin ihtiyaç duyduğu bir fitness merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Duygu kardeşimizin bu girişimi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İlçemizde hem bayanlara hem de baylara yönelik vücut geliştirme merkezi yoktu. Vatandaşlarımız çevre ilçelerde ki salonlara gitmeye çalışıyorlardı. Ladik’e yapılan bu yatırım sayesinde, artık imkanı olmayan kişilerin de spor salonuna gelmesi sağlanacak. Ladik için taş üstüne taş koyanların ve hayırlı işler yapanın her daim yanındayız. Rabbim Duygu kardeşimizin işlerini rast getirsin. Spor merkezimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Salon sahibi Duygu Bayraktar ise konuşmasında, “Ben spora gönül vermiş ve sporun içinde yetişen bir bireyim. Sporun insan sağlığına neler kazandırdığını hepimiz biliyoruz… Halkımızı spora teşvik etmek için böyle bir girişimde bulunmak istedim. Sağ olsun, eşim Hasan Vehbi Bayraktar da bana bu konu çok destek oldu. Ladik’te bay ve bayanlara yönelik vücut geliştirme merkezi yoktu. Çevre ilçelere giden çok arkadaşımız vardı. Biz hem onların, hem de bayan arkadaşlarımızın sesine kulak vererek spor merkezimizi hayata geçirdik. Böyle bir hizmetin kadınlara da ulaşması çok önemli, umarım iyi bir katılım olur. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak açılışımızı gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı’ya da vermiş olduğu destekler için çok teşekkür ederim. ”dedi.

Salon hakkında da bilgi veren Duygu Bayraktar; “Spor merkezimizde; fitness salonu, cardio çalışmaları için koşu bantları, kondisyon çalışmaları yapmak isteyen üyelerimiz için kondisyon bisikletleri, ağırlık istasyonları ve kondisyon aletleri bulunuyor. Pilates, step- aerobic, zumba, trx, jumping ve boks sporlarının eğitimleri de lisanlı hocalarımız eşliğinde verilecektir.” dedi.

Duş imkanlarının ve masaj hizmetinin de olduğunu ifade eden Bayraktar, fitness merkezinin Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri Saat 10:00 ile 23:00 arası bayanlara, diğer günlerde ve aynı saatler arası ise baylara hizmet vereceğini belirtti.

baskan.jpghag-pu.jpgagaaaa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.