BAŞKAN ÖZBALCI PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZBALCI PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, tüm personeliyle bir araya gelerek, 2014 yılından bu zamana kadar geçen sürenin genel değerlendirmesini yapıp, personele 2018 yılında yapılacak hizmetler öncesi uyarılarda bulundu.

A+A-

2018 yılındaki çalışma programına değinen Başkan Özbalcı, yapılacak çalışmaları daha iyi ve verimli bir şekilde olması için hep birlikte gayret göstereceklerini ifade etti. Özbalcı konuşmasında, “Daha önceki dönemlerde belediyemizin 11 mahallede sorumluluğu vardı ama şimdi yeni Büyükşehir yasası ile 56 kırsal mahallemizle birlikte 67 mahallemizin her birinden sorumluyuz. Belediyeler hizmet için vardır. Bir yandan ilçemize hizmet etmeye devam edip, bir yandan da halkımızın taleplerini yerine getireceğiz.2018 yılında da daha kararlı ve daha verimli bir çalışma anlayışı ile topluma karşı sorumluluklarımızı hep birlikte en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu güne kadar özverili bir şekilde çalışmış bütün personelime teşekkür ediyorum” dedi

Başkan Özbalcı’nın konuşmasının ardından Ladik İmar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Müdürü Fatih Yolcu personele bildirimlerde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.