Başkan Özbalcı Çanakkale Yolcularını Uğurladı

Başkan Özbalcı Çanakkale Yolcularını Uğurladı

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 50 kişilik öğrenciyi kapsayan, “Gençlik Şehitliğe Gidiyor” isimli projesinin yolcularını Çanakkale’ye uğurladı.

A+A-

Ladik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, Çanakkale Zaferinin 102. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde birlikte düzenlediği, başarılı ve ekonomik durumu iyi olmayan 50 kişilik öğrenci heyeti Çanakkale’ye ve ardından Bursa'ya hareket etmek üzere yola çıktı.

Ladik Atatürk İlkokulu önünde mini bir törenle "Gençlik Şehitliğe Gidiyor" isimli projenin yolcularını uğurlayan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, öğrencilere amaçlarının tarih bilincini ve milli duyguları aşılamak olduğunu ifade ederek, "Allah nasip ederse manevi atmosferi bol, duygusal ve bir o kadar da eğlenceli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Ülkemizin her köşesinden yedi düvele karşı meydan okumuş gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna şehitlerimizin yattığı mukaddes topraklara gidiyorsunuz. Oradaki şehitlerimize hem duamızı eksik etmeyelim hem de vefamızı gösterelim. Güle güle gidin ve güle güle gelin inşallah. Rabbim yolunuzu açık etsin.” diye konuştu. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla örnek faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Özbalcı,"Ladik Belediyesi olarak belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Hayata geçirdiğimiz projelerle ihtiyaç sahibi ailelerden yaşlılara, eğitimden sağlığa, öğrenci odaklı sosyal projelerden kültür ve sanatsal etkinliklere çok geniş bir kapsamda vatandaşlarımızın memnuniyeti için faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz." dedi.

canakkale-yolculari-ugurlandi-24.03-(2).jpgcanakkale-yolculari-ugurlandi-24.03-(3).jpgcanakkale-yolculari-ugurlandi-24.03-(4).jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.