Başkan Kılıç,Sorunları yerinde inceliyor

Başkan Kılıç,Sorunları yerinde inceliyor

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bahçeler Mahallesi Muhtarının yapmış olduğu davete katıldı.

A+A-

Mahalle muhtarlık binasında gerçekleşen toplantıda mahalle sakinleri,Bafra Belediyesi’nin Bahçeler Mahallesine yaptığı hizmet ve çalışmalarından dolayı Başkan Hamit Kılıç’a teşekkür etti.

Bahçeler Mahallesi Muhtarı Erkan Kadakal ve azalarından gelen davet üzerine Bahçeler Mahallesini ziyaret eden Başkan Kılıç, toplantıda mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, onlarla sohbet etti.

İlçenin birçokcadde ve sokağını şantiyeye çevirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemizde yoğun bir asfalt çalışması gerçekleştirdik ve halen de gerçekleştiriyoruz. Çok şükür göreve geldiğimiz günden bu yana verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bahçeler mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımızı bitirdik ve mahallenin yol sorununu aştık. Siz değerli mahalle sakinlerinin bu konuda memnuniyetini her yerde dinliyorum. Kısa bir zaman çerçevesinde ilçemizde bir hizmet atağı başlattık. Tabi hizmetlerimizi tam bir ekip çalışması ile yapıyoruz. İlçemizin birçok cadde ve sokağını şantiyeye çevirerek asfalt ve yama çalışmalarını sürdürdük. Yine vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarını düşünerek cenaze işlemlerini ücretsiz hale çevirdik ve cenaze yakınının omuzlarında ki yükü maddi olarak hafiflettik. İlçemizde ki trafik sorununu çözmemiz konusunda, Tekel caddesinde bulunan “Eski Tekel Alanındaki Otoparkı” vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmete açtık.Bir nebzede olsa o bölgemizde ki trafik akışında sorunlarımızı azalttık. Hizmetlerimiz ve projelerimiz bitmeyecek.Ekip halinde gece gündüz demeden çalışıyor, ziyaretler yapıyor, halkımızın sorunlarını bire bir dinliyoruz. Sorunları her zaman çözümlemek amaçlı çalışıyoruz. Bu anlamda BİP ÇÖZÜM HATTI (0535 43380 80) da kurarak vatandaşlarımızın taleplerine anında yetişiyoruz.” dedi.

Bahçeler Mahallesi Muhtarı Erkan Kadakal, Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a davetlerine icabet ettikleri için teşekkür ederek, mahallelerine yapılan her bir hizmet için ayrıca teşekkür etti.

Bahçeler Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen davete, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan Yardımcıları İsmail Kurt, Şaban Hüryaşar, belediye birim müdürleri, Bahçeler Mahallesi Muhtarı Erkan Kadakal, azalar ve mahalle sakinleri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.