BAŞKAN KILIÇ YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN KILIÇ YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçe merkezinde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmaları yerinde inceledi.

A+A-

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin en yoğun ve işlek sokaklarından biri olan Beşyol Büyük Pazar mevkii, Ahmet Çavuş Sokakta yol ve kaldırım yapımı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Göreve geldiği günden bu yana, Bafra Belediyesi tarafından yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ahmet Çavuş Sokak esnafından ve vatandaşlardan tam not aldı.

 

Yol ve kaldırım çalışmaları incelemelerinde, Başkan Kılıç ile bir araya gelen esnaf ve vatandaşlar, Başkan Kılıç’a çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 

Yaz mevsimi ile birlikte ilçenin cadde ve sokaklarını adeta şantiyeye çevrilerek çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemizin her bölgesinde Bafra Belediyesi olarak çalışmalarımız devam ediyor. Yol, kaldırım çalışmaları, yama ve asfalt çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Sivil toplum kuruluşlarımız, odalarımız ve muhtarlarımla birlikte, vatandaşlarımız ve esnafımız ile içe içe karşılıklı fikir-alışverişinde bulunarak bu çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Hizmet etmek halkımız için boynumuzun borcudur. İlçemiz için ne yapılması gerekiyorsa hepsi bir bir yerine getirilecektir, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Şuan yapılan çalışmalardan, biz ve Bafralı vatandaşlarımız memnun, memnun olunan her iş, her hizmet güzel sonuçlarla biter” dedi.

Başkan Hamit Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar ve Fen İşleri Müdürü Gökhan Ünal ile yapılan çalışmaları inceledikten sonra, esnafların çay ikramını kırmayarak, esnaf ile fikir alış-verişinde bulundu.

kaldirim-calismasiahmet-cavus-sk-(1).jpgkaldirim-calismasiahmet-cavus-sk-(2).jpgkaldirim-calismasiahmet-cavus-sk-(4).jpgkaldirim-calismasiahmet-cavus-sk-(8).jpgkaldirim-calismasiahmet-cavus-sk-(10).jpgkaldirim-calismasiahmet-cavus-sk..jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.