BAŞKAN KILIÇ: “UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

BAŞKAN KILIÇ: “UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçede yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunmak ve Bölge Milletvekilleri ile istişare gerçekleştirmek için gittiği Ankara’da temaslarını tamamladı.

A+A-

Başkan Kılıç Ankara ziyaretinde ilk olarak Ak Parti’nin TBMM Grup Toplantısında Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledi.

 

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç grup toplantısı sonrasında gerçekleştirdiği TBMM temaslarında, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı’ yı ziyaret etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç daha sonra ise AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’la Ak Parti Genel Merkezinde bir araya geldi.

 

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Belediye Başkanı Kılıç Ankara ziyareti ile ilgili gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili olarak “ Partimizin TBMM Grup Toplantısına katılarak konuşmalarını dinlediğimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ının da altını çizdiği Milletimize verdiğimiz söz ve duyduğumuz sorumluluk gereği olarak yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bölge Milletvekillerimiz başta olmak üzere teşkilatımızın her kademesi aynı bilinç ile kadirşinas halkımıza layık olabilmek için uyum içinde çalışıyoruz. Bizler de Bafra’mızda yürüttüğümüz çalışmalar ile ilgili bilgi vermek, karşılıklı istişareler gerçekleştirmek için bölge milletvekillerimiz Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı’yı TBMM’de, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise Ak Parti Genel Merkezimizde ziyaret ettik. “Dedi.

tbmm-ziyaret-(17).jpgtbmm-ziyaret-(16).jpgtbmm-ziyaret-(14).jpgtbmm-ziyaret-(15).jpgtbmm-ziyaret-(1).jpegtbmm-ziyaret-(10).jpgtbmm-ziyaret-(11).jpgtbmm-ziyaret-(12).jpgtbmm-ziyaret-(13).jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.