BAŞKAN KILIÇ FATİH MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KILIÇ FATİH MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ortak Akıl Buluşmaları adını verdiği istişare toplantısının yanında özellikle mahallelerden gelen görüşme taleplerini de geri çevirmiyor.

A+A-

Başkan Kılıç, ilçe merkezinde bulunan Fatih mahallesi Muhtarı Yusuf Kavak ve mahalle sakinlerinin davetlerine icabet etti.

Oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde gelişen sohbette, ilçenin ve mahallenin sorunları konuşuldu.

Fatih mahallesi Muhtarı Yusuf Kavak, “Başkanımız ilçedeki tüm kesimlerin düşüncelerini almak gibi oldukça takdir toplayan davranış içerisinde. Daha önce bizler kendilerinin davetine katılıp gerek mahallemizin ve gerekse ilçemizle ilgili düşüncelerimizi ifade etmiştik. İstedik ki mahallemiz olarak bizlerde kendilerini davet ederek güzel bir sohbet ortamı oluşturalım. Bizleri kırmayarak davetimize katılan Başkanımıza teşekkür ediyorum ”Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise “Mahalle Muhtarımız Yusuf Kavak’ın daveti üzerine muhtarlığımızı ziyaret ederek mahalle sakinlerimizle bir araya gelme fırsatı yakaladık. Onlarla hasb-i hal ederek hem mahallemizi hem de ilçemizi konuştuk. Muhtarımıza daveti ve misafirperverliği, mahallelimize katılımları için teşekkür ediyorum.”Dedi.

baskan-kilic-fatih-mahallesi-sakinleriyle-bir-araya-geldi-2.jpgbaskan-kilic-fatih-mahallesi-sakinleriyle-bir-araya-geldi.jpgbaskan-kilic-fatih-mahallesi-sakinleriyle-bir-araya-geldi2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.