BAŞKAN KILIÇ DUR DURAK DİNLEMİYOR

BAŞKAN KILIÇ DUR DURAK DİNLEMİYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, göreve geldiği günden itibaren, ilçeye hizmet noktasında ortaya koyduğu yoğun tempo ile dikkat ve takdir topluyor.

A+A-

Başkan Kılıç: “Hizmetin bahanesi olmaz”

Ortak akıl buluşmalarının yanında, vatandaşın beklentilerini hızlı bir şekilde cevap verebilmek için 0535 433 80 80 numaralı BİP Çözü hattını hizmete geçiren Başkan Kılıç, ”Hizmetin bahanesi olmaz” diyerek düşüncesini ifade ediyor.

 

Birçok ilden büyük bir ilçeye hizmet edebilmenin sürekli çalışmaktan geçtiğini sık sık ifade eden Başkan Kılıç, tüm kesimlerin fikirlerine açık olduğunu ortaya koyan Ortak akıl buluşmalarının yanında, ilçenin dış mahallelerini sürekli ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyor.

 

 

Başkan Kılıç hafta sonu olmasına rağmen sabah saatlerinde Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı Bafra temsilcileri ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği istişare toplantısının ardından, İlçenin bazı dış dış mahallerini ziyaret ederek sorun ve beklentilere yenide vakıf oldu.

 

Başkan Kılıç, Muhtar Hüseyin Demir, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Erdal Doğan, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz ile Dededağı  Mahallesi,

Muhtar Rahmi Şahin, Ak Parti Lengerli Mahallesi temsilcisi Emin Can ile Mahallesi, Lengerli Mahallesi,

Muhtar Erdoğan Akın, ile birlikte Evrenuşağı Mahallesini ziyaret ederek, buralarda yapılan yol çalışmalarını ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulundu

 

 

 Başkan Kılıç’a Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Şaban Hüryaşar, Fen İşleri Müdürü Gökhan Ünal’da eşlik etti.

bafra-belediyesi-1-013.jpgbafra-belediyesi-2-012.jpgbafra-belediyesi-3-006.jpgbafra-belediyesi-4-001.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.