BAŞKAN KILIÇ DIŞ MAHALLE ZİYARETERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN KILIÇ DIŞ MAHALLE ZİYARETERİNİ SÜRDÜRÜYOR

​Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç dış mahallelerin sorun ve beklentilerini yerinde dinlemek için aralıksız sürdürdüğü dış mahalle ziyaretlerine Yeşilyazı Mahallesinde devam etti.

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Ak Parti Yönetim Kurulu ve teşkilat üyeleri ile birlikte Yeşilyazı Limanbaşı, Avunca ve Merkez mahalle sakinleri ile bir araya gelindi.

Mahalle sakinleri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir ortamda karşılaştıklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,” Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, İlçe Başkanımız İbrahim Semiz, Başkan Yardımız Şaban Hüryaşar ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu ve teşkilat üyelerimizle birlikte Dış mahallelerimizde sık sık gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle sürekli vatandaşlarımız arasındayız. Bugün de yine Yeşilyazı Limanbaşı, Avunca ve Merkez mahallelerimizde Belediye olarak mahallemize yaptığımız hizmetleri yerinde görmek, mahalle sakinlerimizin sorun ve taleplerini dinledik. Kendilerine bizlere karşı gösterdikleri misafirperverliklerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

yesilyazi-mah.ziyareti-(1).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(2).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(4).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(5).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(8).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(10).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(11).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(17).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(24).jpgyesilyazi-mah.ziyareti-(21).jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.