Başkan Kılağuz'a sürpriz ziyaret

Başkan Kılağuz'a sürpriz ziyaret

Asarcık İlçesi Örnek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim kurulu üyeleri Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

A+A-

Görev süresinde 2. yılını dolduran Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz'u ziyaret eden ilçe sanayi sitesinin esnafı Başkan Kılağuz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.


Koopetarif Başkanı Savaş Koçak, "Sayın başkanımız bugün görev süresinde 2 yılı geride bıraktı. Bu süre içerisinde hem ilçemize yönelik hemde esnafımıza yönelik yaptığı çalışmalar anısına kendisine bir plaket vermek istedik. İlçemizde ki en önemli hizmetlerden biri olsan 93 iş yerinden oluşan Örnek Küçük Sanayi Sitesi esnafı olarak bizlere böyle bir yer kazandırmasından dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.


Ziyaret hakkında bilgisi olmayan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ise sürpriz karşısında şaşkınlık yaşadı. Esnafın ziyaretinden dolayı son derece memnun olan Kılağuz, "Bugün görev süremizde 2 yılı geride bıraktık. Bu sürenin nasıl geçtiğini gerçekten anlamadım. Ancak hizmetlerle dolu 2 yıl geride bıraktık diyebiliriz. Bu hizmetlerimizin devamı da gelecek. Bugün bizleri ziyaret ederek memnun eden sanayi sitemiz esnafına da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kooperatif başkanı Savaş Koçak, sanayi esnafı adına başkan Kılağuz'a teşekkür plaketi verdi. 

baskan-kilaguza-surpriz-ziyaret.JPGbaskan-kilaguza-surpriz-ziyaret-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.