BAŞKAN kARADUMAN'IN AK PARTİ'NİN 17. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

BAŞKAN kARADUMAN'IN AK PARTİ'NİN 17. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, "AK Parti, darbe girişimlerine, ekonomik operasyonlar başta olmak üzere ülkemiz üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Karaduman, mesajında şu görüşlere yer verdi: "14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın liderliğinde "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla kurulan AK Parti'ye aziz milletimiz tek başına iktidara taşımıştır. Türkiye, AK Parti'nin iktidarda olduğu 17 yılda bir çok konuda çağ atladı. Partimizin iktadar olduğu 17 yıl da ülkemizin istikrarlı büyümesini ve dünya da söz sahibi olmasını hazmedemeyenler bizi bölmek, parçalamak ve diz çöktürmek için her türlü oyuna başvurmuşlardır. Ancak darbe girişimleri ve ekonomik operasyonlara karşı aziz milletimiz, birlik beraberlik içerisinde omuza omuza durarak hainlere geçit vermemiştir." 

"Özellikle son 10 yılda ülkemiz bir çok kez saldırıya maruz kalırken 15 Temmuz darbe girişiminde de milletimizle sokaklara koşarak tanklara, tüfeklere, bombalara karşı vatanımızı koruduk. Türkiye her saldırıya Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimizin kararlı duruşuyla en sert cevabı vermiştir. Bizi bölmek, parçalamak isteyenler ise Türk milletinin duruşu karşısında hayal kırıklığı yaşamıştır. Darbelerle Türkiye'yi parçalayamayanlar ekonomik operasyonla diz çöktürmeye çalışıyorlar. Bu kesimlerin çok iyi bildiği fakat kabullenmek istemediği Türkiye'nin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğudur. Allah'ın izni ile oynanan tüm oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımız önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için ilk günki aşkla, inançla yolumuza devam ediyoruz.  AK Parti milletin kendisidir. AK Parti sevdadır, millete hizmet partisidir. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.