BAŞKAN KARADUMAN: ''DAHA ÇOK ÜRETMEYE DEVAM ETMELİYİZ''

BAŞKAN KARADUMAN: ''DAHA ÇOK ÜRETMEYE DEVAM ETMELİYİZ''

Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, "Durmaksızın çalışmaya, üretmeye devam etmeliyiz'' dedi.

A+A-

Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, "Durmaksızın çalışmaya, üretmeye devam etmeliyiz. Bu süreci kısa sürede atalatacağız inşallah. Herkes ülkemiz için bu dönemde gerekli fedakarlığı  göstermek zorunda" dedi


AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. İl Yönetim Kurulu Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Malkoç ile birlikte mobilya sektöründe hizmet veren işadamlarını ziyaret eden Başkan Karaduman, Türkiye için herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğni vurduladı


Samsun'da herkesimin sorunlarıyla ilgilenmeye devam ettiklerini belirten Başkan Hakan Karaduman, "İşçisinden memuruna sanayiciden, esnafa kadar hiç kimseyi ayırt etmeden herkesin sorunlarıyla ilgileniyoruz. Milletimizin dertleriyle dertlemnmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bizim işimiz, görevimiz bu. Birlik beraberlik içerisinde hareket etmemizin muhakkakki bereketli ve olumlu sonuçları olacaktır. Durmaksızın çalışmaya, üretmeye devam etmeliyiz. 
 Ülkemizin bulunduğu durum itibariyle üretimin devam etmesinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu dönemde her türlü desteği göstermek durumundayız.  Yaşanan bu durumun Türkiye'nin kendi iç ekonomik verileriyle alakası yok. Tamamen ekonomik saldırı altındayız. Bu süreci kısa sürede atlatacağız inşallah. Türkiye kendine yetecek kadar güçlü ülke. Şimdi fedakarlık zamanı" dedi. Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği Başkanı Fahrettin Eker ise Başkan Hakan Karaduman'a ziyaretinden ve sorunların çözümü konusundaki gayretinden dolayı teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.