BAŞKAN KARADUMAN: BÜYÜK KONGREYE 2 BİN KİŞİYLE KATILACAĞIZ

BAŞKAN KARADUMAN: BÜYÜK KONGREYE 2 BİN KİŞİYLE KATILACAĞIZ

Hakan Karaduman, büyük kongreye Samsun teşkilatı olarak 2 bin kişiyle katılacaklarını söyledi

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, 18 Ağustos'da Ankara'da gerçekleştirilecek 6. Olağan Büyük Kongre öncesi açıklamalarda bulundu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Karaduman, büyük kongreye Samsun teşkilatı olarak 2 bin kişiyle katılacaklarını söyledi 


SAMSUN'DAN KONGREYE AKIN VAR  
16 Nisan 2007 Halk Oylaması sonrası milletin onayını, 24 Haziran seçimleri ile teyidini alan ve böylece hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başladığını ifade eden Başkan Karaduman, şunları söyledi; "Adalet ve Kalkınma Partisi 6. Olağan Büyük Kongremizi  18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Liderimiz, Genel Başkanımz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu, "yuvam, sevdam, aşkım" dediği partisine geri dönmüştür." 

COŞKU İÇERİSİNDE GEÇECEK 
"6. Olağan Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasının tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. 16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti, ilerlemeyi yenilenmeyle teminat altına almştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğndeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı  olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Görev ve sorululuklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha  ileriye taşıyan kadrolarımız bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir." 


40-50 OTOBÜSLE GİDECEĞİZ
"Bizler 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara Kapalı Spor Salonu'nda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğinmiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler adı her ne olursa olsun hangi mecrada yapılırsa yapılsın milletimizin kararlı ve dik duruşu Ak Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımıza borcumuzdur. Kongremiz bizim tüm Ak Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizler AK Pareti Samsun Teşkilatı olarak büyüyk kongremize 40-50 otobüsle yaklaşık 2 bin kişiyle katılacağız. Kongremiz büyük coşku içerisinde gerçekleşecektir." "  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.