Başkan İkiz’de Karaaslan’a Ziyaret

Başkan İkiz’de Karaaslan’a Ziyaret

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret etti.

A+A-

Bir dizi ziyaret için Ankara’ya giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyaretler kapsamında AK Parti Genel Merkezinde AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’a Havza’da ki çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Havza Belediye Başkanı Murat İkiz termal turizm merkezi yatırımı ve Havza Organize Sanayi Bölgesinde yapılan yer tahsisleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyaretin ilçe adına olumlu geçtiğini belirterek; “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan Hanımefendiye ilçemizde yapılan yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler verdik ve ilçemize yatırımcıların yönlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduk. İlçemiz adına olumlu bir görüşme oldu. Nezaketlerinden ötürü Sayın Karaaslan’a ve Sayın Kırcalı’ya teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.