Başkan İkiz Hemşerilerini Yalnız Bırakmadı

Başkan İkiz Hemşerilerini Yalnız Bırakmadı

Bir dizi etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere İstanbul’a giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz İstanbul’da bir de sünnet düğününe katıldı.

A+A-
Biz dizi etkinlik ve ziyaret  için İstanbul’a bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz hemşerileri tarafından yapılan davet üzerine İkitelli’de sünnet düğününe katılarak hemşerilerinin mutluluklarına orta oldu.
İkitelli’de sigorta işi ile uğraşan Havzalı Serdal  ve Pelin Koç çiftinin çocukları Bertuğ ve Giray Koç’un sünnet merasimlerine katıldı.
İkiz katıldığı sünnet merasiminde Havzalılar ile bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.
Sünnet merasiminde bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz sünnet merasime katılmaktan ötürü duyduğunu memnuniyeti dile getirerek; “Bu vesile ile birçok hemşerimizi gördük hasret giderdik ve hasbıhal ettik. Havzamız yapılan termal tesis ve Havza OSB’de yapılacak yatırımlar ile daha da büyüyecek. Sizler buralara ekmek için geldiniz ve yerleştiniz. İnşallah bundan sonra ki süreçte gençlerimiz Havza’da kalacak. Hemşerilerimizden isteğimiz memleketinize sahip çıkmanız ve emekli olduğunuzda baba topraklarına dönmeniz. Sünnet olarak erkekliğe adım atan çocuklarımız ülkesine, vatanına, milletine, bu ülkeyi kuranlara saygıyla, sevgiyle bağlı olsunlar, İnsanımızı sevsinler. Allah mürvetlerini göstersin inşallah.” Dedi.
Düğün merasimine Başkan İkiz’in yanı sıra HADEF Genel Başkanı Enver Şahin, HASİAD Genel Başkanı Fikret Bıyık, Havzalı hemşeri dernekleri temsilcileri ve davetliler katıldı.
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.