Başkan Hadi Uyar Personel İle Bayramlaştı

Başkan Hadi Uyar Personel İle Bayramlaştı

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar , kurban bayramı tatili öncesindeki son işgününde belediye çalışanları ile bayramlaştı.

A+A-

Alaçam Belediyesi  Toplantı Salonda bayramlaşma töreninde başkan yardımcısı, birim müdürleri ve personel hazır bulundu. 

Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bir araya gelen Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar , çalışma arkadaşlarının bayramlarını kutladı.  ‘’Alaçam’a 24 saat hizmet eden tüm çalışanlarımızla gurur duyuyorum diyen’’ Uyar şunları söyledi: “Alaçam  Belediyesi’nin gücü sizlerin gece-gündüz çalışmasıyla gerçekleşiyor. Sıkıntılara, imkânsızlıklara katlanarak hizmet veriyorsunuz. Her birimdeki personelimizle el ele, gönül gönüle  elimizdeki imkanlar dahilinde yaptığımız çalışmalarla  Alaçam’ı bir adım öne taşımaya  gayret ediyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını kutluyor, ailenizle huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum”

baskan-hadi-uyar-personel-ile-bayramlasti-1.jpgbaskan-hadi-uyar-personel-ile-bayramlasti-2.jpgbaskan-hadi-uyar-personel-ile-bayramlasti-3.jpgbaskan-hadi-uyar-personel-ile-bayramlasti-6.jpgbaskan-hadi-uyar-personel-ile-bayramlasti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.