Başkan Genç'ten muhtarlara ziyaret

Başkan Genç'ten muhtarlara ziyaret

Muhtarlar Günü nedeniyle Canik Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Muhtarlarımız demokrasinin temel taşlarıdır.

A+A-

 Senede bir gün değil, bulduğumuz her fırsatta muhtarlarımızla buluşuyoruz" dedi. 
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Muhtarlar Günü nedeniyle Canik Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Ahmet Genç, dernek yöneticileri ve muhtarların gününü tebrik eden Başkan Genç, sohbet ettiği muhtarları dinledi. Muhtarların halka en yakın insanlar olduğunun altını çizen Başkan Genç, "Halkımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Muhtarlarımız demokrasinin temel taşlarıdır. Senede bir gün değil, bulduğumuz her fırsatta muhtarlarımızla buluşuyoruz" diye konuştu.
Muhtarlarla adeta bir aile gibi olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteği ile sonrasında ise muhtarlarımız başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket ederek yaptık. Birlikte başardık. Çünkü biz iyi bir ekibiz. Ekip olunmadan hiçbir şey olmaz. Biz Canik'te bu sayede olmaz denilenleri başardık. İlklerin ve enlerin belediyesi olduk. Muhtarlarımıza yakışan bir dernek binası yaptık. Yine muhtarlarımız için mahallelerimizde ofisler yaptık. Dağıttığımız laptop ve yazıcılarla muhtarlarımızı teknolojiyle buluşturduk" şeklinde konuştu.
Kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç de, "Canikli muhtarlar olarak ilçemize yapılan çalışmalardan son derece memnunuz. İlçemizi 50 yıl ileriye götüren başkanımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ne zaman ihtiyacımız olsa her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Bundan sonra da uyum içerisinde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.