Başkan Genç’ten Çifte Açılış

Başkan Genç’ten Çifte Açılış

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz Bölgesi Konut Kapıcılar ve Kaloriferciler

A+A-

Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Tekkeköy’de bir dükkanın açılışını gerçekleştirdi. Açılışlarda konuşan Başkan Genç, “Şehrimizin gelişimine destek veren, yararına olan her birlikteliğe destek verdik, vermeye de devam ediyoruz” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç açılışlarla vatandaşlarla bir araya geldi. İlkadım bölgesinde Karadeniz Bölgesi Konut Kapıcılar ve Kaloriferciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışını gerçekleştiren Başkan Genç ardından Tekkeköy’de sanayide bir iş yerinin açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ŞEHRİMİZİN DİNAMİKLERİDİR

Karadeniz Bölgesi Konut Kapıcılar ve Kaloriferciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışında konuşan Başkan Genç, “Sivil toplum kuruluşlarımızı her zaman önemsedik. Sivil toplum kuruluşlarımız ne kadar gelişirse, şehrin gelişimine ne kadar katkı sunabilirse şehrimiz de o oranda gelişir. Bu nedenle sivil toplum kuruluşlarımızı şehrimizin önemli dinamikleri olarak gördük ve fikirlerine ,önerilerine her zaman önem verdik” dedi.

KAPICI KARDEŞLERİMİZ İÇİN KURSLAR DÜZENLEDİK

Canik’te apartman görevlilerini her zaman önemsediklerini ifade eden Başkan Genç,” İlçemiz Canik’te apartman görevlisi kapıcı kardeşlerimiz için, Canik Kent Konseyimizle birlikte kurslar düzenledik. İş hayatlarında hem görevlerini daha iyi yapabilmeleri hem de kolaylaşması anlamında eğitimler verdik. Bu eğitimler sonrasında sertifikalar aldılar. Şimdi bu birlikteliğimizi dernek kurmalarında yardımcı olarak pekiştirmiş olduk. Birlik ve beraberlik anlamında önemli katkı sağlayacak olan bu dernek tüm kapıcı kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

 

KALKINMA YERELDEN BAŞLAR

Derneğin açılışının ardından Tekkeköy’de bir dükkan açılışına katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Açılan her iş kapısı vatandaşlarımız için aş demek, istihdam demek. Ticaret bir şehrin kalbidir. Ticaret durursa her şey durur. Ticaretin gelişmesine katkı veren, şehrimizin kalkınmasına omuz veren her yatırımcı başımızın tacıdır. Çünkü bize göre kalkınma yerelden başlar” şeklinde konuştu.

Karadeniz Bölgesi Konut Kapıcılar ve Kaloriferciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışında Dernek Başkanı İlhami Dinçer derneğin açılışına verdiği katkılardan dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.