Başkan çalışmaları yerinde inceliyor

Başkan çalışmaları yerinde inceliyor

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Altınkaya ve Kızılırmak Mahallelerini ayıran Çaycılar Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi. Şahin, kalıcı hizmetler yapmak istediğini vurguladı.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çaycılar Sokakta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelere belediye başkan yardımcısı İsmail Kurt, meclis üyesi Ümit Sezgin, eski belediye meclis üyesi İsmail Çağlayan ve Altınkaya Mahalle Muhtarı Ali Şengül de Başkan Şahin’e eşlik etti. Başkan Şahin, ilçenin farklı noktalarında çalışmaların devam ettiğini belirterek buradaki kaldırım yapımının da hızla devam ettiğini ifade etti. İlçede bu yaz yoğun bir şekilde kaldırım ve asfalt faaliyeti olacağını ifade eden Başkan Şahin, daha önce Yün Pazarı civarında kalıcı bir asfalt ve kaldırım yaptıklarını söyledi.

 

İnceleme esnasında vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi: “Halkımıza en iyi şekilde hizmet etme gayretindeyiz. Kaldırım ve Bordür Taşı Üretim Tesisimizde kendi imkânlarımızla imal ettiğimiz bu taşlarla Çaycılar Sokağımız da güzel bir görünüme kavuşacak. Ramazan ayı olmasına rağmen çalışanlarımız özveri ile çalışarak başlanılan işi kısa sürede bitirme gayretindeler. Bu nedenle öncelikle işçilerimize ve çalışmalar esnasında bizlere anlayış gösteren hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

baskan-calismalari-yerinde-inceliyor.jpgbaskan-calismalari-yerinde-inceliyor-001.jpgbaskan-calismalari-yerinde-inceliyor-002.jpgbaskan-calismalari-yerinde-inceliyor-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum