BAŞKA TÜRKİYE YOK

BAŞKA TÜRKİYE YOK

MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber,” Gideceğimiz bir başka ülke yok. Bu nedenle Cumhur ittifakı ilelebet devam edecektir.” dedi

A+A-

MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, “Milletimiz HDP ’nin destek verdiği parti adayına oy vermez. Çanakkale, Sarıkamış şehitlerinin kemiklerini sızlatmaz” dedi.

Seçime artık sayılı günler kaldığını belirten MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber, kendilerinin doğru yolda olduklarından emin olduğunu söyleyerek “ Kim ne çamura batarsa batsın. Biz doğru yolda olduğumuzdan eminiz. Birileri beka ile belediyenin ilgisi ne diyor. 50 yıllık MHP aday göstermedi işte beka burada “ diye konuştu.

Bugün birilerinin ortaya çıkarak ‘Kavak ne hizmet gördü’ diyebildiklerini hatırlatan Kamber, “ Hizmeti şu getirdi bu getirdi. Gelen hizmet bu ilçe insanına gelmedi mi? Bunlar Kavak’a yapılmadı mı? Bu inkâr siyaseti niye? “ diye sordu.

31 Mart’ın bir yerel seçimden öte ülkenin geleceğinin oylanacağını gün olduğunu söyleyen MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber, “ Hiç ihtimal vermiyorum ama 1 Nisan’da olumsuz bir tablo çıkarsa göreceksiniz geziden başlayacaklar. Bu nedenle onlara yaptığınız hatayı görün diyoruz. Başka Türkiye yok. Gideceğimiz bir başka yerimizde yok. Bu nedenle bu Cumhur ittifakı ilelebet devam edecektir.” dedi.

ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLAR

İyi Parti Kavak adayının ilçe seçmenlerine kendisini MHP adayı olarak tanıtarak oy istediğini söyleyen Kamber, sözlerini şöyle sürdürdü:

” Kardeşim senin bulunduğun yerde çamur var. Türk milleti teröre kucak açanların desteklediği partiye oy vermez. Verirse bu ülke için can veren kan döken Çanakkale ve tüm şehitlerimizin kemikleri sızlar. Aslında bunlar kendileri de battıkları çukuru biliyorlar ama geri dönemiyorlar. Onlar gitsin Pensilvanya’yı dinlesin. Ülkücülükte emeklilik yoktur. Ülkücülükte beka vardır. Dava vardır.  Kavak’ta kimse hayale kapılmasın. Seçim burada bitti ve Cumhur ittifakı kazandı.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.