Başbuğ, " Kanser zor hastalık"

Başbuğ, " Kanser zor hastalık"

TRT Bafra Temsilcisi ve Tarım Türk TV Program yapımcısı Vural Yeşilyurt, Samsun Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği Samsun Şube Müdürü Adem Başbuğ ile Kahvaltıda buluştu.

A+A-
TRT Bafra Temsilcisi ve Tarım Türk TV Program yapımcısı Vural Yeşilyurt,  Merkezi İzmir'de bulunan, Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği, Samsun Şube Müdürü Adem Başbuğ 'un misafiri oldu. Samsun'da Acem Tekkesi Restoranda sabah kahvaltısında bir araya gelen ikili Kanser hastalığı ile ilgi karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Samsun Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği Samsun Şube Müdürü Adem Başbuğ, Kanserde erken teşhisin önemine vurgu yaptı.  Başbuğ, "bu konuda bir dizi projelerimiz var. Amacımız  kanser hastalarının her türlü maddi ve manevi  desteklerin yanısıra psikolojik destek verebilmektir. bunun içinde insanlarımızın imkanları ölçüsünde desteklerini bekliyoruz. Çünkü Kanser hastalığını yaşayan bilir, kanser hastasının ailesi bilir. Zor bir hastalık. Hastaların beslenmesine, yaşam tarzlarına dikkat etmesi gerekiyor. Ama günümüz şartlarına asgari ücret alan bir aile, emekli maaşıyla geçinmeye çalışan bir aile masraflarını ikiye katlıyor. Kanser hastalarının beslenmelerine özen göstermesi sağlıklı gıdalar alması gerekiyor, bunun için de maddi durumu iyi olmayan hastalara destek verilmeli” diye konuştu.
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.