BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ ZEYNEP ÇİÇEK'TEN ZOR KURTULDU

BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ ZEYNEP ÇİÇEK'TEN ZOR KURTULDU

Önceki yıllarda Bafra Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Bafralı Zeynep Çiçek, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un Bafra'daki konferansı için kendisini karşılama esnasında tüm dikkatleri üzerine çekti.

A+A-

Bafra Kaymakamı, Belediye Başkanı, Ak Partilili protokol ve vatandaşlardan oluşan karşılama esnasında kortejden sıyrılıp gelecek olan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u daha yakından görüp kendisine istek ve taleplerini sunmaya çalışırken görevliler zor anlar yaşadı.

Bafra Belediyesi'ne giderken güvenlik duvarını aşmaya ve Numan Kurtulmuş'a seslenip derdini anlatmaya çalışan Zeynep Çiçek'i görvliler Başbakan Yardımcısı Kurtuluş'tan uzak tutmaya çalıştılar.

Kurtulmuş, Samsun'un Bafra ilçesinde Belediye Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 28 Şubat" konulu konferansta, Türkiye'de vesayetçi sistem ile cumhurbaşkanları, başbakanlar, kurum ve kuruluşlar arasındaki kavganın sona ermesi, çift başlılığın ortadan kaldırılması, siyasi ve ekonomik istikrarın sağlanması için cumhurbaşkanlığı hükümet modeline ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Anayasa değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyleyen Numan Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanı seçimi yenileyeceği zaman, kendisinin de cumhurbaşkanlığı düşüyor. İkinci dönemin sonunda ise siyasi hayatı bitiyor. Aslında bu madde, Türkiye'de krizlerin önünü kesen bir maddedir. Tek adamlığın önünü kesen bir maddedir. Bunlar bunu bilmedikleri için malesef yanlış şeyler söylüyor" şeklinde konuşmasına devam etti.

Oktay ZERRİN- Bafra

cam00505.jpgdscn0094.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.