Başarılı Temizlik İşçisi'ne Altın

Başarılı Temizlik İşçisi'ne Altın

Yakakent Belediye Başkanlığı, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan temizlik işçisi Ahmet Aynur gösterdiği yüksek performans ve başarılı çalışmaları nedeniyle 'Ayın İşçisi' seçildi ve çeyrek altınla ödüllendirdi.

A+A-


Yakakent Belediye Başkanlığı, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan temizlik işçisi Ahmet Aynur gösterdiği yüksek performans ve başarılı çalışmaları nedeniyle 'Ayın İşçisi' seçildi ve çeyrek altınla ödüllendirdi.

 
Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, Nisan ayından başlayarak her ay başarılı olan bir Belediye işçisinin çeyrek altınla ödüllendirileceğini ve ‘Ayın İşçisi’ ilan edileceğini söyledi.
 
Ödül töreni Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Törene Belediye Temizlik İşleri Müdürü  ve  Fen İşleri Müdürü Volkan Ünlü ve belediye çalışanları katıldı.  ‘Ayın İşçisi’ olmaya hak kazanan temizlik işçisi Ahmet Aynur’un ‘çeyrek’ altınını Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar verdi.
 
Bayrakdar, yaptığı konuşmada, Belediyemizde çalışan işçilerimizin iş verimliliğini arttırmak, moral ve motivasyonunu en üst seviyeye çekmek için ‘Ayın İşçisi’ seçilmesi kararını aldıklarını ve “Nisan ayından itibaren görevi esnasında gösterdiği üstün başarı, mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan ve disiplinli iş anlayışı ile arkadaşlarına örnek teşkil eden, başarılı işçilerimizi her ay ödüllendireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.