BAŞAR, BAFRA BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞAR, BAFRA BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samsun'un Bafra İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

A+A-

Bafra Çelik Park AVM`de bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltı programında ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar burada gazeteciler günün kutlarken ayrıca kısa da olsa  2019 yılında yapacağı projelerine yer verdi. Ayrıca gazetecilerin gününü de kutlayan Başar, “Basın düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli, tarafsız, güvenilir habercilik anlayışıyla toplumun bilgilenme ve aydınlanmasını sağlayan önemli bir meslektir. Tüm basın mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."dedi.

 

Göksel, 2019 Yılı için Ticaret ve Sanayi Odası olarak çok yoğun geçecek. Şu an Organize sanayi Bölgesinde 90 dönüm yerimiz kaldık.Artık seçerek ilçemize daha faydalı ve istihdam yaratacak yatırımcılar. getireceğiz. Bundan sonra ince eleyip sık dokuyarak seçerek Organize Sanayi Bölgemize yatımcıları kabul edeceğiz. Bafrayı güzel şeyler bekliyor, tarım bölgesi olan ilçemizde Tarım ürünlerini nasıl dış dünyaya pazarlarız konusunda ilerlemeler kaydedeceğiz dedi. Medikal OSB ve Sera OSB çalışmalarımız hızlandıracağız diyerek sözlerini tamamladı.

basar,-bafra-basini-ile-bir-araya-geldi-1.jpg  basar,-bafra-basini-ile-bir-araya-geldi-2.jpg  basar,-bafra-basini-ile-bir-araya-geldi-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.