BARBAROS İLKOKULU TAŞ BOYAMA SANATI VE EBRU SERGİSİ

BARBAROS İLKOKULU TAŞ BOYAMA SANATI VE EBRU SERGİSİ

Samsun Maarif Hareketi kapsamında ; 2 / C Sınıfı öğretmeni Derya DÜLGER rehberliğinde, öğrencilerinin hazırlamış oldukları Taş Boyama Çalışmaları sergide sunuldu.

A+A-

Okulda düzenlenen sergi açılışında; çeşitli taşlar, deniz kabukları, ağaç kabuklarından ve çizimlerden oluşan resimler yer aldı.

1/  C Sınıf öğretmeni Öznur AYAN rehberliğinde, Gül- Nusret Kural Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Arda ÇELİK, okul öğrencilerine  Ebru Sanatı' nı tanıttı. Etkinliğe katılan öğrencilerin ebru çalışmaları sergide sunuldu.

Açılışa katılan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Celal KARADELİİlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Süleyman ERTÜRK ve diğer okul müdürleri , geleceğin yönetici, doktor, öğretmen, hakim, savcı ve ressamlarının emeklerine duydukları saygı neticesinde sergide bulunduklarını belirterek sergiyi ziyaret etmekten çok mutlu olduklarını ve öğrencilerin çalışmalarını çok beğendiklerini ifade etti ve Okul Aile Birliğine  teşekkür ediyoruz.

Samsun Maarif Hareketi kapsamında 2/C sınıfı öğretmeni Derya DÜLGER önderliğinde ve öğrencilerinin dönem boyunca hazırlamış oldukları taş boyama çalışmalarını sergide sundular. Okulda düzenlenen sergi açılışında çeşitli taşlar, deniz kabukları, ağaç kabuklarından ve çizimlerden oluşan ve resimler yer aldı. 1/C sınıf öğretmeni Öznur AYAN önderliğinde, Gül- Nusret Kural Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Arda ÇELİK’in okulumuz öğrencilerine  Ebru sanatını tanıttı. Etkinliğe katılan öğrencilerin ebru çalışmaları sergide sunuldu.

Açılışa katılan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Celal KARADELİ,  İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Süleyman ERTÜRK ve diğer okul müdürleri , geleceğin yönetici, doktor, öğretmen, hakim, savcı ve ressamlarının emeklerine duydukları saygı neticesinde sergide bulunduklarını belirterek sergiyi ziyaret etmekten çok mutlu olduklarını ve öğrencilerin çalışmalarını çok beğendiklerini ifade ettiler.

 Okul Müdürü Recep ÖZCAN, sergiye katkılarından dolayı, Öğretmenlere ve Okul Aile Birliği' ne  teşekkür etti.

Haber: OktayZERRİN- Bafra

1-756.jpg

2-748.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.