BAKAN VE SAĞIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

BAKAN VE SAĞIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Saliha-Dr.Halit Bakan çiftinin oğlu Furkan Bakan ile Havva-Salih Sağın çiftinin kızı Merve Sağın Bafra Davet Merkezinde gerçekleşen görkemli bir düğün merasimi ile evlendi.

A+A-

 FURKAN İLE MERVE DÜNYA EVİNE GİRDİ 
   
  Bafra ilçesinin tanınmış doktorlarından Dr. Halit Bakan’ın oğlu Furkan Bakan ile Salih Sağın’ın kızı Merve Sağın, Bafra girişinde bulunan (eski Carrefour)’un bulunduğu yerdeki Bafra Davet Merkezinde yapılan düğünle dünya evine girdi. 
    Bakan ve Sağın ailesi Bafra Davet Merkezinde gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün merasiminde Bakan ve Sağın ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı.

              DÜĞÜN MERASİMİNDE PASTA KESİMİ YAPILDI
     Furkan-Merve Bakan çifti mutluluk dolu yıllara ilk imzayı attı. Davetliler erken saatlerde yerlerini aldı. Düğünün en mutlu kişileri olan Furkan-Merve Bakan çifti, konuklarla yakından ilgilendiler.  
    Coşkulu bir şekilde katılımın yaşandığı düğün merasiminde vatandaşlar, Bakan ve Sağın ailesini yalnız bırakmadı. Düğün merasiminde davetli vatandaşlar müzik eşliğinde coşkulu anlar yaşadı.
    Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bu mutlu günde gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okundu. Gece geç saatlere kadar düğün salonunda eğlenen genç çifte konuklarda eşlik etti.
    Düğün merasimine; Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Gürel, Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz, Yakakent Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Örnek, SP Samsun Milletvekili Adayı Av. Süleyman Karagöz, SP. Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal,Bafra Belediyesi İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü İsmail Mümin Erkoç, Mesleki Oda Temsilcileri, işadamları, doktorlar, okul müdürleri, Öğretmenler, Sivil toplum örgütü temsilcileri, Bakan ve Sağır ailesi yakınları ve davetli vatandaşlar katıldı.  
    Düğün merasimi hediyelerin verilmesinin ardından eğlence ile son buldu.

halit-bakan.jpghalit-bakan3.jpghalit-bakan4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.