BAKAN KILIÇ, YAĞMURDA ISLANAN ÖĞRENCİLERİ PROTOKOL ÇADIRINA ALDIRDI

BAKAN KILIÇ, YAĞMURDA ISLANAN ÖĞRENCİLERİ PROTOKOL ÇADIRINA ALDIRDI

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun'da bir temel atma töreninde aniden bastıran yağmurun altında kalan öğrencileri programı keserek protokol çadırına aldırdı.

A+A-

Samsun'da bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Canik ilçesinde yapımına başlanılan Müstakil Artistik Cimnastik Salonu'nun temel atma törenine katıldı. Bakan Suat Kılıç'ın tören alanına geldiği anda birden bastıran yağmur, Bakan Kılıç ve kendisini bekleyen öğrenci ve sporcuları ıslattı. Tören alanına gelir gelmez kürsüye çıkan Bakan Kılıç, mikrofonu eline alarak, çocukların tahliye edilmesini ve protokol çadırının altına alınmasını istedi. Kısa süre yağan yağmurda ıslanan öğrenciler ellerindeki pankartlarla yağmurdan korunmaya çalışırken, Bakan Kılıç'ın talimatı üzerine protokol çadırının altına alındı.
Tören programını iptal eden ve diğer konuşmacıların konuşmasına izin vermeyen Bakan Suat Kılıç, kısa bir konuşma yaptıktan sonra, 2 milyon 558 bin 240 lira sözleşme bedeli olan Canik Müstakil Artistik Cimnastik Salonu'nun temelini attı. 2 bin 725 metrekare alanda yapılan salonun 335 seyirci kapasiteli olacağı açıklandı.
Yağmur nedeniyle diğer konuşmacıların konuşmalarını gasp ettiğini belirten Bakan Suat Kılıç, "Çocuklar ıslanmasın istedik. Nezaketlerinden dolayı çocuklar buraya gelmişler. Yakın çevredeki okullardan gelen öğrenciler ve sporcu çocuklar. Mevsim geçişindeyiz, ıslanmaları halinde Allah korusun zatürre olabilir, üşüten olabilir. Islanmasınlar diye çocukları gönderdik. Çadırın altında kalanlarla programımızı gerçekletirdik. Daha kısa oldu, daha iyi oldu" dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.