Bakan Kılıç : Galatasaray doğru iş yaptı

Bakan Kılıç : Galatasaray doğru iş yaptı

GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu’nun, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesi kararıyla ilgili, “Doğru iş yaptılar. Çünkü milletimize, memleketimize, devletimize ihanet edenlerle berabe

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu’nun yaptığı olağanüstü toplantıda, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesi kararını değerlendirdi. Bakan Kılıç tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü’nün Cumartesi günkü genel kurulunda Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmemesinin yanlış bir karar olduğunu belirterek, o toplantıda ihraca hayır diyenlerin bunu Galatasaray camiasına anlatamayacaklarını söyledi. 

Kulübün Yönetim Kurulu’nun, bu kararın hemen ardından Pazar günü olağanüstü toplanarak bu iki ismi ihraç etmesini “doğru bir karar” olarak nitelendiren Bakan Akif Çağatay Kılıç, “Çünkü milletimize, memleketimize, devletimize ihanet edenlerle beraber olduklarını dile getirip de söyleyenlerin, ülkeden firar edenlerin kulüplerimizde işleri yoktur” dedi. 

Futbol camiasının FETÖ ile mücadelesi konusunda gerekeni yaptığını da ifade eden Bakan Kılıç, "Böyle arada sırada kazalar oluyor. Cumartesi günü yaşanan olayda da görüldü. Bu taşınamaz, kabul edilemez, bu ülkenin hiçbir kurumunun, kulübünün kabul edemeyeceği bir şey olduğu da hemen ertesinde alınan bu karar doğrultusunda ortaya çıktı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.