BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ İÇİN MESAJ

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ İÇİN MESAJ

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret eden Bakan Çağatay Kılıç,

A+A-

 “İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en önemli teşkilatlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız her zaman ve her şart altında 15 Temmuz'da olduğu gibi görevi başında olacak, ülkenin geleceği ve huzuru için gözünü kırpmadan görev yapacaktır" dedi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif  Çağatay Kılıç, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının 172. yıldönümünü kutlayan Bakan Çağatay Kılıç; şöyle konuştu:

 

"İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en önemli teşkilatlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız her zaman ve her şart altında 15 Temmuz'da olduğu gibi görevi başında olacak, bu ülkenin geleceği ve huzuru için gözünü kırpmadan görev yapacaktır.”

 

Aziz vatanın huzuru ve güvenliği için görev yaparken canını ortaya koyup şehit olan personele Allah'tan rahmet dileyen Bakan Çağatay Kılıç, gazilere de uzun, huzurlu ve sağlıklı ömür diledi.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşları ve güvenliği için canını ortaya koyan Türk Polis Teşkilatının daha birçok seneler, Türkiye Cumhuriyeti varoldukça millete hizmet edeceğini vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, şunları söyledi:

 

"Polisimizin aziz milletin içinden çıkan evlatlarıyla hizmet edeceğini biliyoruz. Şu anda ülkemizin, milletimizin huzuru için görevde olan, terör örgütleri ve teröristlerle mücadele eden, kaçakçılıkla mücadele eden, yasa dışı işlere bulaşan kişilere karşı mücadele veren, aynı şekilde istihbarat görevini yürüterek ülkemizin iç tehditlerine karşı görev yapan ve her bir vatandaşımızın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan tüm emniyet personelimize başarılar diliyorum. Biz onlarla gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en önemli teşkilatlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız her zaman ve her şart altında 15 Temmuz'da olduğu gibi görevi başında olacak, bu ülkenin geleceği ve huzuru için gözünü kırpmadan görev yapacaktır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.