BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN MİLLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN MİLLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK

Macaristan’da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 55 kiloda Bediha Gün gümüş, 48 kiloda Evin Demirhan ise bronz madalya aldı.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yayımladığı mesajla Milli Güreşçiler Bediha Gün ve Evin Demirhan’ı tebrik etti.

 

23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde kadınlar 55 kiloda Bediha Gün gümüş, 48 kiloda Evin Demirhan ise bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gümüş madalya kazanan Bediha Gün ile aynı turnuvada bronz madalyanın sahibi olan Evin Demirhan için tebrik mesajı yayımladı.

 

Macaristan'ın Szombathely kentindeki şampiyonada kadınlar 55 kiloda altın madalya maçına çıkan Bediha Gün, Belaruslu Iryna Kurachkina ile karşı karşıya geldi. Rakibine 5-1 yenilen Bediha Gün, Avrupa ikincisi oldu. Kadınlar 48 kiloda Evin Demirhan da üçüncülük maçında Belarus'tan Kseniya Stankevich ile karşılaştı. Rakibine 2-1 üstünlük sağlayan Evin, bronz madalya kazandı.

 

Bakan Çağatay Kılıç Tebrik Etti

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Kadınlar 55 kiloda gümüş madalya kazanan Bediha Gün ve 48 kiloda bronz madalya kazanan Evin Demirhan için tebrik mesajı yayımladı.

 

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Macaristan’ın Szombathely kentinde devam eden 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 55 kiloda gümüş madalya kazanan Bediha Gün ile 48 kiloda bronz madalyanın sahibi olan Evin Demirhan’ı kutluyorum. Sporcularımızın uluslararası arenada elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Kazanılan madalyalarda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Devam eden 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum”​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.