BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, MİLLİ ESKRİMCİ İBRAHİM AHMET ACAR'I TEBRİK ETTİ

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, MİLLİ ESKRİMCİ İBRAHİM AHMET ACAR'I TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yayımladığı mesajla Yıldızlar ve Gençler Dünya Eskrim Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak tarihi başarı elde eden İbrahim Ahmet Acar'ı tebrik etti.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Yıldızlar ve Gençler Dünya Eskrim Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak tarihi başarı elde eden İbrahim Ahmet Acar için tebrik mesajı yayımladı.

 

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bulgaristan’da düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Dünya Eskrim Şampiyonası'nda kılıç branşında şampiyon olarak Türkiye'ye eskrim tarihindeki ilk Dünya şampiyonluğunu kazandıran İbrahim Ahmet Acar'ı kutluyorum. İbrahim Ahmet Acar, dünya şampiyonu olarak bizlere büyük bir mutluluk ve gurur yaşattı. Daha önce ülkemize eskrim tarihindeki ilk Avrupa şampiyonluğunu kazandıran sporcumuz, şimdi de Dünya Şampiyonu olarak adını Türk spor tarihine bir kez daha altın harflerle yazdırmış oldu. 1 ay içinde Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu kazanan İbrahim Ahmet Acar'ın daha büyük başarılar elde edeceğine yürekten inanıyorum. Kazanılan başarıda emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum." ​

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.