BAFSAK' TAN 9. FOTOĞRAF SERGİSİ

BAFSAK' TAN 9. FOTOĞRAF SERGİSİ

Kısa adı BAFSAK olan Bafra Fotoğraf Sanatı Kulübü'nün " Renklerin Dansı " adı fotoğraf sergisi, Bafra Çelik AVM' de gerçekleşti. Sergide 20 kadar fotoğraf sanatçısının 50 civarında eseri sergilendi.

A+A-

BAFSAK Başkanı Cemile Çelebi şunları söyledi: " Bizim 4. yıımız bu sene ve 9. Karma Fotoğraf Sergisi " Renklerin Dansı " isimli sergidir. Arkadaşlarımız 3' er, 4' er fotoğrafla, bazılarımızın da 2' şer fotoğrafından oluşan 48 fotoğrafı sergiledik.

İzleyici  güzeldi. Sergiyi sn. Kaymakamımız açtı. Sağolsunlar, sohbet ettik. Fotoğrafları tanıttık. Çok memnun kaldı. Biz de izleyicilerden çok memnun kaldık. Fotoğrafların konusu doğaların, mevsimlerin geçişi. Doğal güzellikler. ilkbahar, sonbahar ve kış. Mevsimleri bir araya getirmek istedik.

Renkleri konu aldık. Belediyemizin manevi desteği her zaman bizde mevcuttur. Manevi destek aldık. Çok teşekkürler."

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat da" uzun yıllar musikiyle uğraşan Bafra Musiki Cemiyeti son 4, 5 yıldır kültür ve sanat  faaiyetleriyle de ilgilenmeye başladı. Bunlardan Fotoğraf Kulübü'müzün 9. Fotoğraf Sergisi'ni bugün ( 18 Şubat ) Bafra Çelik AVM' de açmış bulunuyoruz.

İlgi çok yoğun. 48 fotoğraf ve 20' ye yakın sanatçımızın iştirakıyla sergi açıldı. İnşallah bunları daha da çeşitlendirerek, konu bazında daha değişik organizasyonlar yapmak niyetindeyiz.  Bu vesileyle ilgi gösteren tüm sanatsever halkımıza da teşekkür ederiz. Herkesten ilgi, destek görüyoruz. Manevi, maddi destek görüyoruz.

İnşallah tüm etkinlikler artarak ilçemizde devam eder. Sadece biz değil; bu konularla ilgilenen STK'lar ( Sivil Toplum Kuruluşları ) nın da desteklenmesi lâzım. Bu konuda bizim üzermize de bir şey düşerse seve seve yapmaya çalışırız. " dedi.

dscn0049.jpgdscn0050.jpgdscn0050-001.jpgdscn0053.jpgdscn0056.jpgdscn0059.jpgdscn0060.jpgdscn0081.jpgdscn0098.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.