Bafra’yı uzaktan sevenler!

Bafra’yı uzaktan sevenler!

Geçtiğimiz hafta sonu "Bafra için hepimiz inisiyatif grubu” tarafından Bafra sevdalıları Niyazi Kesim Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi.

A+A-

 Her biri alanında başarılı Bafra ve Bafra dışında yaşayan uzaktan sevdalıların katıldığı kahvaltı toplantısında konu “sözde” Bafra'ydı. Toplantıyı ve bir araya gelme amaçlarını duyduğumda bu sefer doğru bir toplantı ve doğru sonuçlar çıkabilir diye umut ederken, toplantı sonrası bizi bir kez daha yanılttı...

O zaman şimdi biz size soruyoruz.

Sevgili uzaktan Bafra’yı sevenler veya Bafra sevdalıları Bafra'nın tespit edilen hangi sorununu konuştunuz? Veya her biriniz hangi konuyu tespit ederek, hangi ARGE çalışmasıyla gittiniz kahvaltı toplantısına.

Tüm gerçekleri masaya yatırıp, yüreklilikle yapılan projelerde imzası olanların gözünün içine bakarak Bafra'nın tarihine kara leke olarak geçen mühendislik harikası Bafa girişini sorguladınız mı mesela?

Veya Bafra için milyon dolarlık yatırım olan stadın gidilemeyen yolunu konuştunuz mu?

Yıllardır kıymetini bilemediğiniz ve faklı ilçelerin turizm kaynağı olan Kuş Cennetini mi konuştunuz?

Yâda hepsinden önemlisi ilkokul önlerine kadar gelen uyuşturucu sorunu bizi ilgilendirmez mi dediniz?

 Elbette sizi ilgilendirir.

Bafra ve sorunlarını konuşmak için bir araya geldiyseniz emniyet mensubunun Bafra nüfusuna oranı ve yetersizliği sizi ilgilendirir.

Yıllar yıllar önce işadamından emeklisine, memurundan çiftçisine, işçisinden öğrencisine kadar Bafra için yapılacaksa bende varım iyi niyetini sömürü zihniyetine dönüştürdüysen ve bu sorun olmuşsa bu da sizi ilgilendirir. Temeli atılıp taş yığınına dönen ve varlığıyla insanları huzursuz eden bir proje hepimizi ilgilendirir. Gerçekten amacınız hasbihal edip özlem gidermek yâda farklı bir pazar sabahı geçirmek miydi?

Türkiye’de İlçeler arasında bilinilirlik bakımından ilk 10 a giren bir ilçenin ya da 140 bin nüfuslu köklü bir ilçenin sorunlarını konuşmak için bir araya geldiğiniz toplantıda Bafra’nın Bafra sporunu, Bafra’nın OSB sini, Bafra’nın güvenliğini, Bafra’nın yolunu Yörükler ’de halkın yıkılan yazlıklarını ve insanların geleceğini konuşamadıktan sonra neden toplandınız?

Siz neye sevdalısınız ....

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.